Авторизация
Регистрация

Тепер на Video!

Видеоролики о автомобилях HYUNDAI - компания

Шановні пані та панове! Представляємо Вам серію захоплюючих інформаційних відеороликів про автомобілі HYUNDAI, підготовлених продавцями-консультантами нашого автосалону.

У світі надлишкових потоків інформації, часом на ознайомлення з новим товаром або продуктом (читанням інформації на сайті, вивченням технічних характеристик, переглядом фото галерей), витрачається величезна кількість часу і ресурсів. Відео презентація - один з найбільш зручних джерел отримання повноцінної і достовірної інформації, при мінімальних витратах часу.

На нашому каналі YouTube представлені відео презентації моделей:

"HYUNDAI ix35 Facelift (Оновлена ​​модель 2014 м.р.)"

"HYUNDAI i30 - Європейський стиль і практичність в кожній деталі"

"HYUNDAI Santa Fe Sport і HYUNDAI Santa Fe Grand - брати, але не близнюки"

"HYUNDAI Elantra Facelift - полонить стиль і елегантність"

По-справжньому ж оцінити перевагу моделей HYUNDAI, можна скориставшись послугою пробної поїздки - «Тест-драйв»! Маршрут тест-драйву розроблений з урахуванням різних дорожніх умов. Включає відрізки, як зі швидкісним рухом, так і ділянки з нерівним дорожнім покриттям, а також зони з штучними нерівностями - «лежачими поліцейськими».

Чекаємо Вас в Автоцентрі «Паритет»

 

Автоцентр «Паритет» на протязі 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований за стандартами Hyundai Motor Company і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів Hyundai на території України

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.