Авторизация
Регистрация

Оптимальний баланс найвищої якості і доступній ціні - представлена нова Hyundai Elantra 2016

Новая Hyundai Elantra авто 2016 года

Традиційно в США відбулося 34-е Міжнародне авто шоу. В його рамках експерти Асоціації автомобільних журналістів (GAAMA - the Greater Atlanta Automotive Media Association) відзначили нову модель Elantra, присудивши їй номінацію «Краще співвідношення ціни і якості».

Ринок США вважається одним з найбільш пріоритетних для південнокорейського автовиробника Hyundai. Споживачі з Америки завжди відрізнялися практичністю і вимогливістю у виборі автомобілів, і бренд Hyundai користується незмінно високою популярністю серед них. Примітно, що нова модель Elantra отримала визнання на найбільшому автомобільному заході: в ньому брало участь понад 400 моделей автомобілів європейського та американського виробництва.

Експерти автомобільних медіа відзначили, що Elantra 2016 показала величезний якісний стрибок у порівнянні зі своїм попередником. На думку журі, нова Elantra показала величезне зростання в питаннях безпеки, а також таких технічних особливостях нової моделі:

збільшення коефіцієнта паливної економічності;
поліпшення показників потужності і ефективності силових агрегатів;
поліпшення динаміки розгону автомобіля;
підвищення комфортабельності авто;
удосконалення вібро-і шумоізоляції;
інноваційні системи безпеки, представлені функцією екстреного автоматичного гальмування і контролю сліпих зон.
Салон нової Elantra 2016 року

Дизайнерські рішення для Elantra 2016 це сучасність, динамічність і плавність обрисів. Використання високоміцної сталі дозволило значно знизити масу нової моделі автомобіля.

Голови Асоціації підкреслили, що удосконалення нової Hyundai Elantra призвело до зведення моделі в клас компактних седанів преміального рівня.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.