Авторизация
Регистрация

Oriflame у співпраці з Паритет втілює мрії в реальність

Oriflame в сотрудничестве с Паритет воплощает мечты в реальность

У вересні місяці 2019 року автомобільний центр «Паритет» став місцем проведення урочистого заходу.

Компанія Oriflame вручила своєму Золотому директору ключі від новенького Hyundai i30.
 
Автоцентр «Паритет» завжди радий стати частиною життя не тільки столиці, а й окремих клієнтів. Саме тому ми відразу погодилися прийняти церемонію нагородження Золотого директора компанії Oriflame в нашому автоцентрі.

Головним сюрпризом даного заходу став Hyundai i30, сучасний хетчбек, що ідеально підходить для вулиць Києва. Покращені системи безпеки, відмінна керованість, дизайн зі спортивними нотками. Словом, одержувач подарунка був в захваті. Можете в цьому переконатися, подивившись відеоролик з нагородженням.

Але повернемося трохи назад. Перед церемонією нам повідомили, що автомобіль обов'язково повинен бути білим Hyundai i30. На той момент не тільки в Києві, а й у всій Україні їх було всього кілька штук. Це замовлення викликав чимало праць щоб доставити винуватця торжества, його довгоочікуваний Hyundai! У роботу включилася вся команда автоцентру «Паритет», і нам все ж вдалося доставити білий хетчбек точно в термін, адже для нас завжди бажання клієнта - закон!

Проведена церемонія залишила море приємних спогадів як для нового власника Hyundai i30 і компанії Oriflame так і для нас. Ми завжди раді дарувати і розділяти радісні моменти пов'язані з купівлею нового авто разом з нашими клієнтами!

 

 

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.