Авторизация
Регистрация

виставці Plug-in Ukraine 2017 будуть представлені два автомобіля Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ

З 7 по 9 квітня на Другій Міжнародній виставці електространспорта Plug-in Ukraine 2017 будуть представлені відразу два автомобілі Hyundai IONIQ - Hybrid і Electric.

У Києві стартує Міжнародна виставка Plug-in Ukraine, присвячена новинкам в світі електространспорта. На стендах будуть представлені відразу два автомобіля із серії IONIQ Hyundai Motor. Відвідувачі виставки зможуть не просто ознайомитися з автомобілями візуально, а й випробувати його на тест-драйві в ВЦ «КиївЕкспоПлаза».

· Hyundai IONIQ Hybrid. Гібридна модель, в якій вдалося вдало поєднати неперевершену паливну економічність і динамічні характеристики. Модель встановила нові стандарти в класі гібридів завдяки сучасному двигуну 1.6 GDi Kappa з циклом Аткінсона і електричному мотору. В автомобілі передбачена роботизована трансмісія на шість швидкостей і з двома зчепленнями. У корпусі кузова використовується надміцна сталь і легкий алюміній. Hyundai IONIQ Hybrid безпечний, швидкий і комфортний в управлінні. Переконатися в цьому відвідувачі виставки зможуть на тест-драйві моделі.

· Hyundai IONIQ Electric. Модель стала першим повністю електричним автомобілем для корейського бренду. Ємна літій-іонна батарея ємністю 28 кВт / год забезпечує запас ходу до 280 кілометрів на одній зарядці. В кузові електричної версії IONIQ також використовується алюміній і надміцна сталь, що робить автомобіль легким і безпечним. Автомобіль їздить без викидів в атмосферу і завдяки великому запасу ходу забезпечить повну свободу пересування без обмежень.

all-new-ioniq-family

На стенді HYUNDAI в «КиївЕкспоПлаза» працюватимуть також співробітники Автоцентру «Паритет» - де ви завжди зможете отримати консультацію щодо серії IONIQ і інших автомобілів Hyundai.

Чекаємо Вас з 7 по 9 квітня на Plug-in Ukraine 2017!

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

                                             Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google + і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.