Авторизация
Регистрация

Минуло офіційне представлення Hyundai Venue в Нью-Йорку

Новый Hyundai Venue презентовали в Нью-Йорке

У Нью-Йорку була представлена ​​сама компактна модель SUV-автомобіля від компанії Hyundai.

Модель отримала назву Venue. Презентація пройшла 17 квітня. За словами творців, кросовер сподобається цінителям динаміки, технологічності, безпеки і практичності.

Майк О'Брайен, віце-президент американського підрозділу Hyundai, зазначив наступне: «Hyundai Venue - невеликий автомобіль, але він за багатьма характеристиками перевершує своїх« родичів »по SUV-сегменту. Автомобіль відрізняється унікальним стилем, який дозволяє кросоверу виділяться. Купуючи Venue, споживач отримує широкий функціонал і безпеку за невисоку вартість ».

Hyundai Venue
 
Еталонний стиль SUV

Venue - приклад гармонійного поєднання молодіжного дизайну і функціональності. Це стосується як інтер'єру, так і екстер'єру. Авто відмінно себе проявляє при тривалих подорожах і буденному руху по місту.

Довжина автомобіля - 4 036 мм, ширина - 1 770 мм, висота - 1 565 мм, колісна база - 2 520 мм. Дизайнери поставили собі за мету розробити агресивний дизайн. Для цього була використана хромована решітка радіатора Cascading Grille, великі колісні арки, прямокутний контур кузова, фари кубічної форми. У базовій комплектації кросовер оснащується 15 "сталевими дисками. Опціонально їх можна замінити на 17 "легкосплавні моделі.

Є вісім варіантів колірної гами кузова. У списку доступних варіацій є абсолютно нові відтінки: Black Noir, Intense Blue, Scarlet Red, Green Apple і Denim. При покупці авто в кольорі Denim можна замовити забарвлення даху в контрастний білий колір і обробку автомобіля в колір кузова. Опціонально покупець може отримати панорамний люк, тоноване скло багажника і задніх дверей.

Салон моделі Venue опрацьований для досягнення максимальної практичності. Всередині можуть з комфортом розташовуватися 5 осіб. Всі комплектації, включаючи початкову, передбачають наявність задніх сидінь (пропорція - 60:40). Обсяг багажника - 530 літрів. Це трансформер, який можна адаптувати для різних потреб: багажник має дворівневий підлогу, передбачені полки і ніші.

New Hyundai Venue

Глава дизайнерського центру компанії Санг-Юп Лі сказав: «Уявімо, що позашляховики Hyundai - це фігури в шахах. У нас вже є король - Palisade. Але нам все ще не вистачало пішаки. Цю роль на себе приміряв кросовер Venue. Тепер наш модельний ряд сповнений і готовий задовольнити потреби будь-якого автолюбителя ».

надійна безпеку

Піклуючись про безпеку водія і пасажирів, творці моделі Venue оснастили її передовими технологіями. Деякі з наявних систем:
• Асистент запобігання фронтального зіткнення (FCA)
• Система попередження про об'єкти в «сліпих» зонах (BSW)
• Асистент збереження смуги руху (LKA)
• Система попередження про зіткнення під час руху заднім ходом (RCCW)
• Система спостереження за втомою водія (DAA)
• Режим вибору роботи приводу Drive Mode з функцією «Сніг».

Многофукціональная мультимедіа-система
    
Автомобіль оснащений системою з сенсорним екраном на 8 ". Вона має встановлені додатки Apple CarPlay і Android Auto, навігаційні опції, модуль Bluetooth, камеру заднього виду. Мобільні пристрої можна заряджати за допомогою двох портів USB.
 
Двигун і трансмісія

Кросовер поставляється з бензиновим мотором 1,6 із серії Smartstream Gamma. Він оснащений системою впорскування комбінованого типу. У поєднанні з мотором працює безступінчатий інтелектуальний варіатор і шестиступінчаста механічна КПП. Подібна комбінація гарантує ефективність витрачання бензину і плавну зміну оборотів мотора.
 
Авто буде проводитися на двох заводах. Перший - в індійському Шріперімбадуре, другий - в південнокорейському Ульсані. Кросовери будуть поставлятися дилерам починаючи з листопада 2019 року. Українські автолюбителі зможуть придбати новинку в 2-ій половині 2020 року.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.