Авторизация
Регистрация

Підсумки 2018 року: компанія «Хюндай Мотор Україна» обрала кращих дилерів

Итоги 2018 года: компания «Хюндай Мотор Украина» выбрала лучших дилеров

Автоцентр «Паритет» отримав нагороду за великі досягнення в дотриманні стандартів сервісу та гідні показники.

13-14 лютого компанія Hyundai озвучила підсумки минулого року, а також оприлюднила свої плани на найближче майбутнє. Сталося це в рамках Всеукраїнської конференції дилерів Hyundai, яка була проведена в місті Львів. В ході проведення заходу були нагороджені кращі дилери. Щоб визначити переможців, організатори оцінили якість просування бренду, результати в продажу авто і рівень обслуговування.

Конференція Hyundai вперше була проведена у Львові. Щоб обговорити підсумки року і плани на майбутнє, в місто приїхали 40 керівників дилерських компаній з усіх куточків України.

Гендиректор «Хюндай Мотор Україна» сказав наступне: «Навіть в умовах складної обстановки на українському ринку ми змогли збільшити свою частку на ньому. Тепер вона становить 6,2%. Нами була розроблена і впроваджена кредитна програма Hyundai Finance, яку гідно оцінили споживачі. Кількість продажів автомобілів на умовах кредиту зросла в 2 рази. Сьогодні ми завершуємо цифрову трансформацію, яка в майбутньому стане основою бізнес-процесів компанії. Результати нашої роботи подобаються споживачам. Неухильно зростає індекс їх задоволеності. Важливо і те, що представники компанії регулярно отримують найвищі нагороди на міжнародних конкурсах з продажу і сервісу ».

Крім того, він зазначив, що компанія продовжує вкладати мільярди доларів у розширення і вдосконалення продуктової лінійки. В результаті вона не тільки виправдовує очікування споживачів, а й перевершує їх.

Одним з етапів конференції було нагородження дилерів, які ефективно популяризували бренд, демонстрували високі показники в продажу авто, а також забезпечували високий рівень обслуговування. Автоцентр «Паритет» отримав нагороду за великі досягнення в дотриманні стандартів сервісу та гідні показники.

На конференції обговорили плани щодо введення на український ринок нових моделей Hyundai. Починаючи з весни вітчизняні споживачі зможуть придбати оновлений варіант Elantra, сучасний кросовер Kona, його електроверсію Kona Electric і оновлену версію моделі Creta. У другій половині 2019 роки українці отримають можливість обзавестися SUV-флагманом компанії - комфортним позашляховиком Palisade.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.