Авторизация
Регистрация

НАГОРОДА ЗА ВИБІР

Акция

Акція від партнера ТОВ «Шелл Ойл Продактс Юкрейн»

При заміні автомобільного масла марки ТМ Shell Helix, в період з 12 по 31 серпня 2015 року, в сервісному центрі «Паритет», кожен Клієнт отримує літрову каністру цього ж масла в подарунок *!

* Акція діє з 10 по 31 серпня 2015р. При заміні масла ТМ Shell Helix, в обсязі не менше 4,5 л., Кожен покупець (власник автомобіля, в якому відбувається заміна масла), в період акції, отримує літрову каністру того ж масла в подарунок. Під подарунком мається на увазі придбання покупцем літрової каністри масла за акційною ціною 1,40 грн. з ПДВ.

 

Задати питання спеціалісту відділу (044) 537-25-19, (044) 537-24-07
сервісного обслуговування: (067) 239-87-86; (067) 238-32-00
 [email protected]

Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 11 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.