Авторизация
Регистрация

Знижки на оригінальні диски і сенсори тиску в шинах з 03.10 по 04.12.2016!

Выгодные цены на оригинальные диски и сенсоры давления в шинах Hyundai

А Ви готові до зимових холодів? Автоцентр «ПАРИТЕТ» пропонує зробити це вчасно і вигідно!

За данімі рейтингу, ВАРТІСТЬ бренду досягла $ 12.55 млрд, что на 11,1% вищє в порівнянні з 2015-го Глобального ОБСЯГИ продажів HYUNDAI Motor досягає 5 млн одиниць щорічно. Стрімке зростання компании ставши наслідком запуску таких моделей, як Creta, Sonata и Tucson, Які зміцнілі позіції концерну на Сайти Вся. У преміум-сегменті концерну допомогла закріпітіся Hyundai Genesis. Власні розробки на основе проекту IONIQ дозволили HYUNDAI заявіті про себе в якості інноваційного виробника.
Філософія HYUNDAI Motor Полягає в розробці и створенні вісокопродуктівніх автомобілів, водіння якіх буде приносити удовольствие. Результатом Впровадження новой Концепції стала розробка суббренда N, Який БУВ уявлень в 2015 году и сімволізує інтуїтівно зрозуміле, продуктивне и комфортною для кожного водія транспортний засіб. Показавши в рамках Паризька автосалону концепт RN30, HYUNDAI заявили всьому світу про Готовність розвіватіся в напрямку бренду N.
Майк Роша, глобальний директор департаменту ОЦІНКИ вартості Interbrand, зазначилися: "За Останній рік в HYUNDAI в черговий раз перезирнулися СФЕРИ виробництва, и розшірілі сегмент Вироблення авто. IONIQ, Genesis, HYUNDAI Motorstudio Digital - це не просто слова, а Маркери інноваційніх розробок и розвитку бренду. Ми Смакуємо Наступний рік и робимо ставки на ще більш стрімке зростання корейського автоконцерну, и ціх інноваційніх проектів в тому чіслі. »

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.