Авторизация
Регистрация

Соціальний проект - H-Road

Соціальний проект - H-Road

До проекту может долучітіся КОЖЕН водій України, Поділитися інформацією про нього з хештегом #hroad, а такоже дива доброчинцем, зроби можливіть професійне навчання дітей-сиріт.

Купуй ексклюзивний стікер для автівки розроблення постачальником щастя №1 - відомим Українським брендом GAPCHINSKA ™

Віручені від продажу стікерів кошти підуть на оплату навчання дітей, что залишились без батьків та рідних, навички та професіям. Зокрема, буде організовано навчання на курсах водіння, IT, дизайну, фінансів, менеджменту на других.

Такоже, если Ви є власником автомобіля марки Hyundai, отримайте за своє добро серце знижку * 15% на сервіс та 5% на автозапчастини в усіх офіційніх дилерській салонах Hyundai. Для цього нужно лишь наклеїті стікер на своє авто. Детальніше про умови Надання знижки.

Кермен відповідально и будь прикладом для других.

Потрібна лишь 1 хвилина: - заповність коротку форму

- зазначте дилерській центр Hyundai, де Зручне отріматі стікер

- після цього вкажіть суму платежу та здійсніть транзакцію с помощью Liqpay.

Невдовзі у вас на пошті з'явиться лист з підтвердженням Внески, а такоже подробіцямі про місце Отримання стікера.

Героєм буті легко!
 * Знижки НЕ розповсюджуються на: - Додаткове обладнання, кузовні роботи, шиномонтаж. Знижки НЕ сумуються з іншімі пропозіціямі и акціямі автоцентру «Паритет».

 

Автоцентр ПАРИТЕТ - офіційний дилер ТOВ «Хюндай Мотор Україна». Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та Багаторічний досвід роботи дозволяють надаваті нашим Клієнтам Кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Ми робимо все, щоб володіті автомобілем HYUNDAI Було просто и Зручне, протягом Всього терміну ЕКСПЛУАТАЦІЇ! Приєднуйтесь до офіційніх спільнот «Паритет» в Facebook, Google+, Vkontakte і YouTube ..

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» - офіційний імпортер автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерській мережа компании є однією з найбільш розгалуженіх, что дозволяє надаваті Клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на Рівні кращих європейськіх и світовіх стандартів.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.