Авторизация
Регистрация

Спеціальна пропозиція по автомобілям Hyundai 2016 року випуску!

авто hyundai с бантом

Популярні моделі тепер купувати ще вигідніше! В автоцентрі «Паритет» стартувала акція на моделі автомобілів 2016 року випуску з максимальною вигодою до 507 400! Компактні кросовери, стильні седани і хетчбеки - кращі інновації бренду Hyundai за вигідними цінами!

Автомобілі, які беруть участь в акції, втілюють в собі останні розробки від Hyundai: активні системи безпеки, сучасний дизайн, технічні характеристики. Наприклад, Hyundai Tucson, автомобіль року 2016, зараз можна купити з вигодою до 127 300 грн! Дитяче
Лідер продажів Hyundai Accent доступний у продажу з максимальною вигодою до 62 000 гривен. Кращий автомобіль для міста за версією AutoRia, Hyundai i20, доступний з вигодою до 51 600 грн!
Акційні пропозиції поширюються також і на Hyundai Creta, Santa Fe, i30, Grand Santa Fe, H-1. Деталі акції дізнавайтеся у консультантів Автоцентру «Паритет».
Кількість акційних автомобілів обмежена! Поспішайте купити свій ідеальний автомобіль від Hyundai за вигідною ціною!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.