Авторизация
Регистрация

Відразу дві моделі від Hyundai претендують на звання кращих в рейтингу «Автомобіль року в Україні»

auto of the year

Традиційно щорічний рейтинг кращих автомобілів в Україні не обійшовся і без представників від Hyundai. Цього року відразу дві моделі будуть змагатися за звання кращих: Hyundai Elantra і Hyundai Creta можуть стати автомобілями року!

Конкурс проходить щорічно вже протягом п'ятнадцяти років. Кращі автомобільні новинки змагаються в десяти номінаціях за звання кращих. Hyundai Elantra, наприклад, може стати найкращим в номінації компактного і середнього класу, а Hyundai Creta - лідером серед малих кросоверів. У 2017 році, крім номінацій, будуть визначені два головні переможці всього конкурсу серед легкових автомобілів і кросоверів (SUV).
Для того, щоб проголосувати за кращий автомобіль, потрібно просто вибрати улюблену модель на сторінці голосування https://autoroku.autocentre.ua за посиланням. Також можна придбати журнал «Автоцентр» і заповнити анкету, відправивши її поштою також до п'ятого січня.

Номінанти від Hyundai

Hyundai Elantra шостого покоління з'явилася в продажу в Україні тільки в квітні 2016 року. Автомобіль став втіленням нової концепції бренду під назвою Modern Premium. Нове покоління відрізняє стильний дизайн, витончені елементи екстер'єру та розширеним вибором опцій в технічному оснащенні.

hyundai elantra
Hyundai Elantra на українському ринку представлена ​​з двома модифікаціями двигуна. Бензиновий - 1.6 літрів відрізняється системою розподіленого уприскування палива і можливістю зміни фаз системи газорозподілу. Второв варіант двигуна - 2.0 літрів з впускним колектором із змінною геометрією доступний з автоматичною коробкою передач. У продажу є три комплектації Hyundai Elantra: Classic, Comfort, Elegance.
Hyundai Creta - перше покоління компактного кросовера з такою назвою. Прем'єра в Україні відбулася в жовтні поточного року. Новий автомобіль вже встиг завоювати любов тих водіїв, які не бояться змін і впевнено дивляться в майбутнє. Автомобіль відрізняється динамікою і комфортом, привабливим зовнішнім виглядом і лаконічним дизайном. Екстер'єр виконаний в дусі плавних ліній в фірмовому стилі «рідка скульптура».

hyundai creta rating
Hyundai Creta представлений в Україні з двигунами на 1.6 і 2.0 літрів. Шестиступінчаста коробка передач (доступні механіка і автомат), повний привід в двигуні на 2 літри, 123 і 150 к.с. - це відмінні риси цього автомобіля.
У продажу доступні комплектації: Active, Comfort, Comfort +, Top.
Актуальні ціни на Hyundai Creta і Hyundai Elantra доступні на сайті.
Нагадаємо, що раніше автомобілі Hyundai вже визнавалися автомобілями року за результатами цього конкурсу. Лауреатами були Hyundai Sonata (2011), Accent (2012), Santa Fe (2013), Elantra (2012, 2015), Tucson (2016).

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.