Авторизация
Регистрация

Вартість Hyundai Motor продовжує зростати

Hyindai Motor стал 35-м брендом в мире

Hyundai Motor став 35-м найбільшим брендом у світі! Згідно з даними всесвітнього рейтингу Interbrand, компанія стала шостим за значимістю автоконцерном на планеті, залишивши позаду Audi, VW, Nissan і Porsche. У рейтингу продажів HYUNDAI займає четверту сходинку в світі.

За даними рейтингу, вартість бренду досягла $ 12.55 млрд, що на 11,1% вище в порівнянні з 2015 р Глобальний обсяг продажів HYUNDAI Motor досягає 5 млн одиниць щорічно. Стрімке зростання компанії став наслідком запуску таких моделей, як Creta, Sonata і Tucson, які зміцнили позиції концерну на ринку. У преміум-сегменті концерну допомогла закріпитися Hyundai Genesis. Власні розробки на основі проекту IONIQ дозволили HYUNDAI заявити про себе в якості інноваційного виробника.
Філософія HYUNDAI Motor полягає в розробці і створенні високопродуктивних автомобілів, водіння яких буде приносити задоволення. Результатом впровадження нової концепції стала розробка суббренда N, який був представлений в 2015 році і символізує інтуїтивно зрозуміле, продуктивне і комфортне для кожного водія транспортний засіб. Показавши в рамках Паризького автосалону концепт RN30, HYUNDAI заявили всьому світу про готовність розвиватися в напрямку бренду N.
Майк Роша, глобальний директор департаменту оцінки вартості Interbrand, зазначив: "За останній рік в HYUNDAI в черговий раз переглянули сфери виробництва, і розширили сегмент вироблених авто. IONIQ, Genesis, HYUNDAI Motorstudio Digital - це не просто слова, а маркери інноваційних розробок і розвитку бренду. Ми смакуємо наступний рік і робимо ставки на ще більш стрімке зростання корейського автоконцерну, і цих інноваційних проектів в тому числі. »

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.