Авторизация
Регистрация

Субкомпактний Hyundai Venue: ідеальний варіант для підприємців

Компания Hyundai презентует новинку Hyundai Venue 17 апреля 2019 года

Новий субкомпактний Hyundai Venue який ідеально підходить для підприємців

Представники компанії Hyundai Motor оприлюднили назву нового автомобіля, призначеного для міських підприємців. Новинка отримала назву Venue, що на англійській мові означає «зустріч». Виробник має на увазі «місце зустрічі всередині автомобіля».

Кросовер Venue отримав сучасний ефектний дизайн, який ідеально підходить субкомпактні автомобілю. Hyundai найчастіше називає свої моделі або в честь знакових місць (наприклад, Palisade), або на честь міст (наприклад, Santa Fe). Розробляючи назву для нового кроссовера, фахівці компанії вирішили відхилитися від сформованої традиції. Авто було названо на честь місця, де збирається цільова аудиторія кросовера, тобто міські підприємці.
 
Автомобіль буде представлений в рамках нью-йоркського Світового автосалону. Він пройде 17 квітня 2019 року. В ході презентації нової моделі будуть застосовані технології доповненої реальності.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.