Авторизация
Регистрация

Тест-Драйв KONA Electric 6-7 липня в автоцентрі Паритет!

Тест-Драйв KONA Electric 6-7 июля в автоцентре Паритет

Вихідні з KONA Electric

Друзі, запрошуємо Вас 6-7 липня познайомитися з новинкою і першим електро-SUV від Hyundai - Kona Electric. Тест-драйв на Kona EV - це справжній Електричний Драйв!

Комфортний і мега стрімкий розгін Kona Electric не залишить байдужим нікого. Тільки уявіть, розгін від 0 до 100 км займає 7,6 секунди! Якщо не вірите, беріть друзів, водійське посвідчення та приходьте до нас на Автозаводську 24.

Тест-Драйв KONA Electric | автоцентр Паритет

Унікальний стиль виділяє KONA Electric з натовпу. Обтічна форма решітки радіатора і здвоєні світлодіодні фари головного світла створюють неповторне враження єдиного в своєму роді електричного автомобіля. Значний зовні, просторий всередині - це новий вид позашляховика, це KONA Electric.

Вибір з двох батарей дарує повну свободу переміщення - від 312 км (версія з батареєю 39,2 кВт•год) до 450 км (версія з батареєю 64 кВт•год) на одному заряді.

Якщо все ж таки залишились сумніви, щодо економічності цього міського кросоверу, консультанти допоможуть розібратися з варіантами зарядки авто, різницею між ними та орієнтовними тарифами на різних зарядних станціях.

Якщо бажаєте дізнатися більше, ми з радістю Вам допоможемо! Всі деталі за телефоном 067 247 8567 (Viber, Telegram або WhatsApp).

Пройти тест-драйв на Kona EV 64 kWh можуть усі бажаючі. При собі потрібно мати водійське посвідчення та досвід водіння від 1 року.

  • Протяжність маршруту тест-драйва: 6.6 км.
  • Орієнтовний час: 20 хв.

Маршрут прокладений таким чином, щоб Ви змогли випробувати автомобіль Hyundai в різних умовах: на дорожньому покритті з дрібними вибоїнами, в насиченому міському трафіку і на швидкісних відрізках.

 

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.