Авторизация
Регистрация

Нове майбутнє мобільності - STARIA (MPV)

Линейку автомобилей для многоцелевого использования под названием STARIA (MPV).

У квітні компанія Hyundai Motor Company презентувала лінійку автомобілів для багатоцільового використання під назвою STARIA (MPV).

Вихід лінійки STARIA відображає зміни в компанії Hyundai Motor, головними рішеннями якої стане розумна мобільність і нова методологія дизайну компанії. Основна увага в дизайні відведена на простір інтер'єру і зручність його використання.

Автомобілі STARIA пропонуються в декількох конфігураціях: STARIA і STARIA Premium. Доступна кількість місць в авто від 2 до 11 місць.

Запланований старт продажів, на окремих ринках, моделі STARIA на другу половину цього року.

Преміальний і футуристичний екстер'єр

Дизайн екстер’єру STARIA нагадує космічний корабель своєю обтічною формою. Цілісна лінія, яка протягується з передньої частини на задню відображає бачення дизайнерів, як промінь світла висвітлює горизонт нашої планети при сході сонця, якщо дивитися на нього з космосу.

З фронтальної частини автомобіля STARIA можна побачити горизонтальні денні ходові і габаритні вогні (DRL), які доповнює широка решітка радіатора з унікальним малюнком. Футуристичний силует ще більш підкреслюється парою низько посаджених фар головного світла. Hyundai використовує однотонне забарвлення для всіх фронтальних частин, щоб підкреслити сучасний і чистий стиль автомобіля.

У модифікації STARIA Premium використовуються ексклюзивні хромовані накладки на логотипі Hyundai, решітці радіатора, фарах, передньому і задньому бамперах, колесах, дзеркалах заднього огляду і дверних ручках. Таке рішення в оформленні ще більше підкреслює преміальний і сучасний вигляд автомобіля.

Панорамні бічні вікна занижені і створюють враження, що зовнішній простір триває в салоні автомобіля. Цей прийом був узятий з традиційної корейської архітектури під назвою «Ханок».

Всі стилістичні прийоми також відображаються і на задній частині автомобіля. Заднє вікно, обрамлене подовженими вертикальними задніми ліхтарями, а в моделі STARIA Premium використовуються унікальні дизайнерські ліхтарі - Hyundai Parametric Pixel. Задній бампер опущений, щоб пасажири могли без перешкоди завантажувати і розвантажувати автомобіль.

Трансформація мобільності для забезпечення ще більш якісного часу в дорозі

Легкий і стриманий інтер'єр STARIA забезпечує відкриту і неповторну атмосферу завдяки своїй інноваційній дизайнерській архітектурі. Занижені лінії панорамних вікон автомобіля створюють просторе внутрішнє середовище і комфортні умови для всіх пасажирів. Все це підкреслює зручність для водія і комфорт для пасажирів, зберігаючи при цьому вірність первісним цінностям MPV.

Завдяки 10,25-дюймовому дисплею панелі приладів, сенсорної центральній консолі, і електронного перемикача передач кнопкового типу STARIA MPV виглядає сучасно і технологічно.

Що стосується модифікації STARIA Premium, то автомобіль пропонує безліч додаткових функцій в салоні, які трансформують сприйняття мобільності пасажира. Ця модель преміум-класу розрахована на 7 і 9 місць і обладнана спеціальними комфортними сидіннями з функцією релаксації і електронним управлінням. Режим релаксації автоматично опускає спинку до напівлежачого положення, що забезпечує комфортний розподіл ваги пасажира і покращує загальний баланс тіла.

Індивідуальні сидіння 9-місцевої моделі Premium можуть повертатися на 180 градусів. Це робить STARIA Premium ідеальним офісом на колесах для корпоративних завдань.

Також в інтер'єрі STARIA Premium доступне 64-тонове підсвічування. Підсвічування може регулюватися і вибірково висвітлювати кабіну, консоль, двері і вантажні зони. Преміальний ефект посилюється завдяки звуковій системі Bose.

Простір для ніг в STARIA є одним з найбільших в своєму сегменті і може бути перетворено в додатковий вантажний простір. Це стало можливим завдяки універсальній функції пересування сидінь.

Максимізація платформи і ефективності

Місткий внутрішній простір STARIA став можливим завдяки колісній базі 3273-мм і довжині мінівена 5253 мм, а також його ширині тисяча дев'ятсот дев'яносто сім мм. Його загальна висота становить 1990 мм, яка дає оптимізацію та зручність для посадки і висадки пасажирів з автомобіля.

Обсяг місця для вантажу варіюється в залежності від конфігурації сидінь. 2-х і 3-місцевий салон, пропонує максимальне вантажний простір майже 5000 літрів.

Мінівен STARIA пропонує кілька варіантів силових агрегатів: 2,2 дизельний двигун VGT і бензиновий з 3,5-літровий двигуном MPI Smartstream G6DIII.

Дизельний двигун був вдосконалений в ньому з'єднали шестиступінчасту механічну або восьмиступінчастою автоматичну коробки передач, які забезпечують потужність 177 к.с.

Бензиновий G6DIII 3,5-літровий MPI двигун поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, і забезпечує потужність 272 к.с.

Колірна гамма моделі STARIA буде доступна в восьми кольорах екстер'єру.

Розумні функції для безпеки і зручності

Автомобіль STARIA гарантовано забезпечує високий рівень захисту. Такі інтелектуальні функції як система допомоги запобіганню зіткнення спереду (FCA) і система допомоги запобіганню зіткнень в сліпих зонах (BCA) підсилюють рівень безпеки в автомобілі.

Також в автомобілі використовується перша в світі система нагадування про ремені безпеки. Бездротовий модуль, що використовує технологію бездротового зв'язку, нагадує про не пристебнутих ременях безпеки і дозволяє пасажирам одночасно насолоджуватися широкими можливостями переміщення сидінь.

В автомобілі встановлена система захисту пасажирів для безпечного виходу, яка запобігає відкриття електро-розсувних дверей, коли поруч проїжджає (наближається) інший автомобіль. Датчики, які сигналізують про пасажирів в салоні авто працюють завдяки системі нагадування про задніх пасажирів (ROA).

STARIA може похвалитися своєю інтелектуальною інформаційно-розважальною системою, а також ширококутною камерою, яка дозволяє спостерігати на екрані дисплея водієві і передньому пасажирові за пасажирами на задніх сидіннях. Це функція також буде корисна для сім'ї. Батьки можуть використовувати цю функцію для зручного спостереження за дітьми і домашніми тваринами.

Дана інформаційно-розважальна система дозволяє водієві і передньому пасажирові спілкуватися з задніми пасажирами за допомогою унікальної функції ретрансляції голосу, яка дозволяє всім пасажирам чітко чути один одного.

Забігаючи наперед, хочемо повідомити, що Hyundai планує запустити спеціальні версії автомобілів STARIA, такі як: лімузини, машини швидкої допомоги і автокемпінги. Крім того, в найближчі роки планується розвиток електричних і гібридних варіантів моделі STARIA.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.