Авторизация
Регистрация

У «Паритет» на ТО перший раз - мінус 30% для Вас!

Hyundai ТО, скидка - минус 30%, компания

Акціоннное пропозицію на проходження ТО в автоцентрі «Паритет». Для всіх Клієнтів, які вперше проходять планове ТО в автоцентрі «Паритет», надається знижка на роботи - 30%, на запчастини - 10%!

Для постійних клієнтів діє спеціальна пропозиція - чим довше Ви з нами, тим більше Ваша знижка на проходження ТО!

 Автоцентр «Паритет» дарує всім Клієнтам додаткову знижку до наявної на мапі лояльності на проходження одного планового ТО. Розмір додаткової знижки * відповідає кількості ТО, пройдених в Автоцентрі «Паритет» на вул. Автозаводській 24. Таким чином, якщо Ви вдруге проходите ТО в автоцентрі «Паритет», до знижки на Вашій карті додається + 2%, якщо втретє, то + 3% і т.д. Максимальний розмір додаткової знижки - 5% надається Клієнтам СТО, які більш ніж чотири рази проходили ТО в автоцентрі «Паритет».

Розмір додаткової разової знижки Умови надання
+ 2% Проходження ТО в автоцентрі «Паритет» вдруге
+ 3% Проходження ТО в автоцентрі «Паритет» втретє
+ 4% Проходження ТО в автоцентрі «Паритет» втретє
+ 5% Проходження ТО в автоцентрі «Паритет» в п'ятий раз і більше.
Співробітники сервісного відділу дадуть відповідь на всі питання і запропонують зручний для Вас час візиту. Телефонуйте прямо зараз за тел. (044) 537 25 19

 

Акція діє з 1 по 31 серпня 2014р.

 

* - додаткова знижка надається тільки на роботи при проходженні одного ТО в акційний період без збереження на карті і не поширюється на матеріали та запчастини.

 

Автоцентр «Паритет» на протязі 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований за стандартами Hyundai Motor Company і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів Hyundai на території України

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.