Авторизация
Регистрация

Два двигуна виробництва компанії Hyundai удостоїлися нагороди Wards 10 Best Engines

Два мотора производства компании Hyundai удостоились награды Wards 10 Best Engines

Рейтинг Wards 10 Best Engines другий рік поспіль приносить Hyundai визнання і найвищі нагороди

У 2020 році журі гідно оцінили два продукти виробника. Перший - двигун Smartstream GDi на 1,6 літра. Цією силовою установкою оснащується оновлений варіант моделі Sonata. Другий - синхронний електричний двигун, який ставлять на електрокар Kona Electric.

Два двигателя Hyundai Motor удостоились наград

Церемонія вручення премій відбулася в американському місті Детройт 16 січня. Віце-президент компанії Hyundai Майкл О'Брайен сказав наступне: «Smartstream GDi - це мотор, який обладнаний передовою системою газорозподілу. Ми вклали в нього багато сил і вдоволені тим, що члени журі так високо оцінили плоди нашої праці. Чи не менше ми задоволені успіхом прогресивного двигуна PMSM, яким Hyundai оснастили свій перший електрокар. Отримані нагороди - доказ того, що ми знаходимося на правильному шляху в розробці високоефективних двигунів ».

Smartstream - знакова сімейство силових установок для автовиробника. У наступних двигунах буде використовуватися технологія CVVD, яка встановлює оптимальні параметри мотора в різних режимах водіння (наприклад, спортивному, еко) для максимальної ефективності і зниження витрат. Технологія управління клапанами знижує кількість викидів в атмосферу на 12%, збільшує ефективність роботи мотора на 4% і знижує витрату палива на 5%.

Використання даної технології дозволило виробникові знайти близький до ідеального баланс між продуктивністю силової установки, кількістю «спалюється» палива і екологічністю. Наприклад, Hyundai Sonata витрачає 7,6 літрів палива на 100 кілометрів, при цьому маючи «під капотом» 180 к.с. і крутний момент на рівні 265 Н ∙ м.

Двигун, встановлений на електрокар Kona Electric, другий раз поспіль удостоївся найвищої оцінки журі. Даний факт є підтвердженням того, що компанія Hyundai є лідером в розробці трансмісій для екологічних автомобілів. Вони відрізняються високим рівнем ефективності і забезпечують електрокарам великий запас ходу - до 450 кілометрів (відповідно до стандартів WLTP).

Рейтинг Wards 10 Best Engines складається в 26-ій раз. Цікаво, що в цьому році на звання кращого продукту претендували саме 26 моторів. Враховувалися агрегати, що встановлюються на автомобілі 2019-2020 року випуску.

Всі успіхи компанії Hyundai в цьому престижному рейтингу

2009 рік - мотор Tau V-8 (4.6 л) для моделі Hyundai Genesis
2010 рік - мотор Tau V-8 (4.6 л) для моделі Hyundai Genesis
2011 рік - мотор Tau V-8 (5.0 л) для моделі Hyundai Genesis
2012 рік - мотор Gamma i-4 (1.6 л) для моделі Hyundai Accent
2015 рік - мотор FCEV для моделі Hyundai Tucson Fuel Cell
2016 рік - мотор Theta-II (2.0 л) для моделі Hyundai Sonata PHEV
2017 рік - мотор Turbocharged DOHC (1.4 л) для моделі Hyundai Elantra Eco
2019 рік - агрегати PSMP для моделі Hyundai Kona Electric і NEXO
2020 рік - силова установка Smartstream GDi (1.6 л) для моделі Hyundai Sonata і PSMP для Hyundai Kona Electric

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.