Авторизация
Регистрация

У Hyundai Мotor розкрили ще більше подробиць про новий кросовер Kona

Hyundai Kona news

28 квітня в Hyundai Motor випустили новий тизер субкроссовера Kona і розкрили інформацію про дату надходження автомобіля в продаж.

Автомобіль доповнить надуспішного лінійку SUV від Hyundai Motor і приєднається до моделей Creta, Tucson, Santa Fe і Grand Santa Fe. На новому тізері кросовера видно особливості дизайну передньої частини автомобіля.

Новий Hyundai Kona отримає шестикутну грати радіатора типу Cascading Grille і ефектні світлодіодні фари, вузькі ходові вогні денного світла. Передня частина натякає на строгий і сучасний дизайн всього автомобіля.

У Hyundai Motor анонсували, що вже влітку 2017 року Kona надійде в продаж. Це ще більше наблизить компанію до досягнення мети - до 2021 року стати найбільш продаваним автомобільним брендом на ринку Європи. Планується випуск ще 30 різних моделей, які повністю відповідають високим європейським стандартам якості.

 Новий кросовер Kona вразить автомобілістів відмінними динамічними характеристиками, які стануть еталонними для SUV- сегмента. У нового автомобіля від Hyundai передбачений один із самих просторих салонів у класі, інтер'єр якого доповнять інноваційні рішення дизайну і ергономіки.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google +, і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.