Авторизация
Регистрация

Виграй квитки на United Drift Challenge 2017 від автоцентру «Паритет».

автоцентр ПАРИТЕТ разыграет билеты на United Drift Challenge 2017

На офіційній сторінці Facebook автоцентру «ПАРИТЕТ» стартував розіграш квитків на неймовірна подія автомобільного світу України United Drift Challenge 2017!

Оголошення переможців буде проходити з понеділка 26 червня по п'ятницю, 30 червня 2017 року. Кожен день за результатами випадкового генератора чисел, сервісу www.random.org буде оголошено ім'я одного переможця. П'ять щасливчиків отримають від автоцентру «Паритет» за 2 квитка на свято дріфту!

United Drift Challenge 2017 буде проходити 2 червня, в Києві на автодромі «Чайка». Вас чекає шалений драйв за участю кращих іноземних та українських ТОП дрифтерів, показові виступи майстрів дріфтингу та стантрайдингу (мото - екстрим), конкурси та фан-сесії. У перервах між гонками глядачі зможуть насолодитися яскравою шоу-програмою. Також до уваги гостей буде надана величезна інфраструктура з дитячими майданчиками, фуд-корти, спортивними розвагами і багатьом іншим.

Приєднуйтесь до нашої сторінці Facebook і будьте в пріоритеті з Паритетом - експертом №1 з Hyundai в Україні!

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.