Авторизация
Регистрация

Hyundai i30N - світова прем'єра

Hyundai i30N - мировая премьера

30 N відкриває собою нову еру в Hyundai Motor - представляючи першу надпотужну модель лінійки N, яка здатна схвилювати кожного вже з перших хвилин знайомства.

Hyundai i30N був розроблений в Кореї, м Намьян, в глобальному дослідницькому центрі Hyundai Motor. І відточений до ідеального стану в Нюрбургринзі, де знаходиться одна з найскладніших гоночних трас світу. Логотип N символізує послідовність різких поворотів на дорозі, саме в таких умовах i30 N пройшов ретельну перевірку і довів свою здатність здійснювати складні маневри. I30 N натхненний досвідом команди Hyundai Motorsport, яка бере участь в Чемпіонат світу з ралі з 2014 року.

i30N

Hyundai i30 N розроблений з однією метою - забезпечити максимальне задоволення від водіння потужного автомобіля. Завдяки надпотужним моделям N серії ми підвищимо привабливість нашого бренду », - каже Альберт Біерманн, виконавчий віце-президент PD & HPVD Hyundai Motor.

i30 N - це відповідь Hyundai Motor на виникаючі переваги клієнтів щодо інноваційних і продуктивних автомобілів. Будучи частиною лінійки i30, i30 з індексом N володіє унікальним твердим характером і послідовним, непідвладним часу дизайном.

i30N

i30 N був розроблений, щоб серце водія билося швидше, коли він сідає за кермо. Це досягається завдяки режимам перемикання коробки передач, яка працює в двох режимах. Перший підтримує плавне перемикання, а другий збільшує крутний момент (+ 8%) і прискорення (+ 6-7%). Емоційний сплеск посилюється агресивним звуком подвійного глушника зі змінною системою вихлопних клапанів.

Конструкція кузова виконана в стилі спортивного автомобіля і включає в себе каскадну радіаторну решітку, агресивні передні і задні бампери і новий задній спойлер. Відповідно до принципу «форма слідує за функцією», дизайн автомобіля підвищує аеродинамічні і охолоджуючі характеристики.

 

Під капотом потужний 2,0-літровий двигун з турбо надувом, який забезпечує крутний момент до 275 к.с. і 353 Нм. i30 N оснащений переднім приводом і шести ступінчастою механічною коробкою передач. А максимальне зчеплення з дорогою гарантується 18-дюймовими шинами Michelin або 19-дюймовими шинами Pirelli, а також аеродинамічними особливостями конструкції кузова, які дозволяють зменшити відрив від дорожнього полотна і утримують автомобіль на дорозі, коли потрібна максимальна тяга.

I30 N - це повсякденний спортивний автомобіль, що підходить як для відпочинку, так і для роботи. Пропонуючи безліч варіантів настройки, i30 N - добре збалансований хетчбек, який поєднує в собі продуктивність і практичність. Існує п'ять режимів роботи, таких як Eco, Normal, Sport, N і N з особистими налаштуваннями, які можна вибрати за допомогою двох виділених кнопок на рульовому колесі. Різні режими змінюють характер автомобіля, регулюють параметри двигуна, амортизатори, стабілізатор управління (ESC), електронний диференціал з обмеженим ковзанням (E-LSD), рульове управління і навіть звук.

i30N

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.