Авторизация
Регистрация

WRC-2019: оновлена ​​команда Hyundai Motorsport

Обновленная команда Hyundai Motorsport

WRC-2019: оновлена ​​команда Hyundai Motorsport

Hyundai Motorsport заявила на світову першість нову команду гонщиків. Вони готові позмагатися за тріумф як в Кубку виробників, так і в особистому заліку.
 
WRC-2018 був успішним для команди Hyundai. Було виграно срібло в Кубку виробників. Крім того, другу позицію в особистому заліку зайняв Тьєррі Невіл. У наступному сезоні представники команди планують отримати головні нагороди в обох категоріях. Про це вони заявили в британському Бірмінгемі в рамках прес-конференції Autosport International Show. Запорукою успіху має стати не тільки новий командний склад, але і поліпшене гоночне авто, яке зазнало безліч змін, - i20 Coupe WRC.
 
Команда отримала нового директора. Ним став Андре Адамо. З приводу майбутнього сезону він сказав наступне: «Завдання перед нашими гонщиками ставляться такі ж, як і в останні п'ять років. Мета - зайняти першу позицію в особистому заліку і Кубку виробників. Це буде значним досягненням як для Hyundai, так і для бренду N. Турнір стає більш конкурентним. Наші суперники посилилися новими гонщиками. Очевидно: світову першість матиме не менший напруження, ніж в минулому році. Більш того, в новому сезоні буде не 13 етапів, як зазвичай, а 14. Буде цікаво! ».

Вищезгаданим 14-м етапом буде гонка в Чилі. Вона пройде з 9 по 12 травня. На всіх етапах гонщики команди будуть використовувати автомобіль i20 Coupe WRC. Поки що не було оприлюднено, які саме зміни внесли інженери компанії. Однак вже представили ліврею.
 
Змін зазнала і команда. Її покинув екіпаж Паддон / Маршалл. В якості заміни були представлені Себастьян Леб і Даніель Елена. Крім них, в світовій першості візьмуть участь Сордо / Де барій, Невіл / Жільсуль, Міккельсен / Джегер.
 
Один з лідерів команди Тьєррі Невіл сказав: «Взимку ми гарненько відпочили і готові знову вступити в бій за головну нагороду WRC. У минулому сезоні у нас виходило не все, але ми продемонстрували великий потенціал, який хочемо повністю реалізувати в майбутньому турнірі. Ми зробили висновки і готові завоювати головний приз в 2019 році ».
 
Леб зазначив, що він дуже радий стати частиною Hyundai Motorsport. Легенда автоспорту сказав: «i20 Coupe WRC в минулому році мав відмінну комплектацію і був добре підготовлений до перегонів. Це дозволило команді боротися за найвищі нагороди. Великого прогресу добився Тьєррі Невіл. Він має хороші шанси на чемпіонство. Тьєррі демонструє відмінні показники на будь-якій поверхні. Міккельсен теж не відстає. Відмінний гонщик. Можливості Дані Сордо я знаю дуже добре, так як раніше ми працювали в одній команді. Словом, у нас чудова команда, яка здатна показати найкращий результат. Сподіваюся, я швидко пристосуюся до нового автомобіля і зможу принести користь своїй команді ».
 
У наступному сезоні буде продовжено співпрацю зі спонсорами Shell і Hyundai Mobis. Серед нових спонсорів команди - HERE Technologies, Open Location Platform і Jacques Lemans.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.