Авторизация
Регистрация

Hyundai Accent Classic за спеціальною ціною в «Паритет»

До 31 березня ви можете придбати в автомобільному центрі «Паритет» Hyundai Accent Classic за спеціальною ціною. Умови акції поширюються на автомобілі в декількох комплектаціях.

Стильний і динамічний седан Hyundai Accent Classic оснащується бензиновим мотором з об'ємом 1,4 літра і потужністю в 100 кінських сил. Він працює разом з шестиступінчастою або безступінчастим механічною КПП. Авто обладнане надійними системами безпеки, включаючи ABS і преднатяжители ременів безпеки. Крім того, в переліку доступного функціоналу є приладова панель Supervision і аудіосистема, що підтримує всі сучасні формати.

Максимальна вигода, яку ви можете отримати в період проведення акції - 36 200 грн.

Вигода при покупці авто в кожній комплектації така:

Комплектації Двигун/КПП Регулярна ціна, грн. Спеціальна ціна, грн.
Classic 1.4 / 6MT 370 800 -
Classic 1.4 / CVT 398 700 382 800
Optima 1.4 / CVT 419 300 398 300
Style 1.4 / CVT 452 700 416 500

При покупці можна скористатися опцією кредиту. Ми надаємо найбільш привабливі умови кредитування на ринку України. Переконатися в цьому можна, ознайомившись з докладним описом програми Hyundai Finance

Торопитесь! Количество автомобилей, доступных по специальной цене, ограничено!

По всем вопросам обращайтесь в отдел продаж автоцентра Паритет по тел:При покупці можна скористати опцією кредиту. Ми надаємо найбільш прівабліві умови кредитування на ринку України. Переконатися в цьому можна, ознайомившись з детальним описом програми (067) 247 85 67.

* Акція триватиме до 15 липня 2019 року в ТОВ «Паритет». Вказана вартість актуальна станом на 19.03.19. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців. Сума вигоди розрахована від вартості по прайс-листу станом на 19.03.2019 р

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»

в FacebookInstagram, YouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.