Авторизация
Регистрация

Доступний дизельний варіант автомобіля Hyundai Accent Classic

Сучасний елегантний седан Hyundai Accent Classic з дизельним мотором доступний українським споживачам.

Автомобільний центр Паритет радий повідомити покупцям про отримання обмеженої серії Accent Classic. Автомобілі оснащені дизельним мотором з об'ємом 1,6 літра. Є дві КПП на вибір: семиступінчастий "робот" і механічна 6-ступінчаста коробка. Вартість - від 404 900 грн.

Доступна дизельна версія автомобілю Hyundai Accent

Сучасний елегантний седан Hyundai Accent Classic з дизельним мотором доступний українським споживачам. Це продуктивний, але при цьому економний двигун, що володіє потужністю 136 к.с. Він може бути пов'язаний з двома коробками: механічної на 6 ступенів або роботизованою DCT КПП на 7 щаблів. Купуючи дану модифікацію авто, ви можете заощадити до 574 100.

Комплектація

Двигун/КПП

Регулярна ціна, грн.

Спеціальна ціна, грн.

Diesel

1.6 CRDi/6-MT

462 000

404 900

Дизельний і бензиновий автомобіль можна придбати в кредит. Програма Hyundai Finance дозволяє вам скористатися найбільш вигідними кредитними умовами на ринку України. Деталі про неї ви знайдете за посиланням.

 
* Скористатися акцією можна до 31 липня 2019 року. Зазначені ціни актуальні за станом на 09.07.2018. Вони можуть бути змінені без попереднього інформування покупців.

Автомобили Hyundai можно приобрести на самых выгодных условиях, воспользовавшись кредитной программой Hyundai Finance, подробнее Вы сможете ознакомиться по ссылке.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентра «ПАРИТЕТ»

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»

в FacebookInstagram, YouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.