Авторизация
Регистрация

Знижена вартість на кросовер Hyundai Kona

Вигідно купити новий кросовер Хюндай Кона в автоцентрі Паритет

Модель Hyundai Kona Ви можете придбати за вигідною ціною - від 572 300 грн. Kona - авто, оснащене потужними, але при цьому економними бензиновими моторами, механічною КПП або «роботом», новітніми технологіями зв'язку та безпеки.

Кросовери в комплектації Dynamic 2020 року випуску, обійдуться покупцеві в 649 300 грн. Вартість повнопривідного варіанту неохідно уточнювати у консультантів з продажу. Крім перерахованих вище функцій, автомобіль отримує такі опції:

Передньопривідні автомобілі в комплектації Elegance коштують від 695 500 грн. Вартість повнопривідного варіанту неохідно уточнювати у консультантів з продажу. Покупець, який віддасть перевагу цьому варіанту, до того ж до попередніх функцій отримує такі:

А з пакетом активної безпеки Safety Pack (доступний за доплату 21 200 грн.) клієнт отримає:

Найкраща комплектація кроссовера - Top. Вартість передньопривідної моделі (2-tone) - 730 400 грн., повнопривідної 2020р.в. - 828 900 грн. Додатковий функціонал комплектації Top:

Є можливість придбати кросовер Kona в кредит, скориставшись найбільш вигідними умовами на ринку України. Щоб дізнатися подробиці про програму, перейдіть за посиланням.

Поспішайте! Кількість автомобілів, що беруть участь в акції, обмежена.

Якщо Вас зацікавила наша пропозиція звертайтеся до відділу продажів за тел: (067) 247-85-67.

* Термін дії знижених цін закінчується 31.08.2020. Спеціальна пропозиція діє при покупці кросовера в автомобільному центрі Паритет. Ціни вказані з урахуванням ПДВ. Вони актуальні за станом на 14.08.2020 року. Продавець має право змінювати ціни, попередньо не повідомляючи про це покупців.

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот автоцентра ПАРИТЕТ

FacebookInstagramYouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.