Авторизация
Регистрация

Місяць знижок на Hyundai Tucson в автомобільному центрі «Паритет»

До 28 липня 2019 року клієнти автоцентру «Паритет» можуть придбати автомобіль Hyundai Tucson за спеціальними цінами. У вас є можливість заощадити до 120 300 гривен.

 Месяц скидок на Hyundai Tucson | Paritet

За спеціальною ціною можна також придбати оновлений Hyundai Tucson. Якщо порівнювати його з попереднім варіантом, новий автомобіль обзавівся кількома особливостями: переробленим екстер'єром та інтер'єром, новими можливостями, що стосуються безпеки та комфорту, а також сучасними технічними рішеннями (наприклад, повний приводом HTRAC і нова восьміскоросна автоматична КПП).

Комплектації Двигун / КПП Привід Регулярна ціна, грн. Спеціальна ціна, грн.
Elegance 1.6-Turbo / 7DCT 4WD 833 400 760 000
Elegance 2.0 CRDi / 8-AT 4WD 928 100 837 450
Top 2.0 CRDi / 8-AT 4WD 1 016 500 897 750
Top Panorama 2.0 CRDi / 8-AT 4WD 1 055 300 932 000

Автомобілі в зазначених комплектаціях мають наступний функціонал: підігрів задніх сидінь і керма, датчик дощу, електрорегулювання сидіння водія, вентиляція передніх сидінь, електропривод багажних дверей (система відкривання Hands-free), датчик тиску в шинах, мультимедійний комплекс з навігацією і 8-дюймовим монітором , поностью світлодіодні фари, панорамний люк, а також преміальна акустична система Krell і багато іншого.

Ще однією особливістю Hyundai Tucson є розширений перелік систем безпеки. У нього входять:

Оформляючи покупку, ви можете скористатися кредитною програмою Hyundai Finance. Вона передбачає найбільш вигідні умови кредитування на ринку України. Щоб ознайомитися з подробицями, перейдіть за посиланням.

Поспішайте! Кількість автомобілів обмежена!

З усіх питань звертайтеся до відділу продажів автоцентру Паритет по тел: (067) 247 85 67.

* Акція триватиме до 28.07.2019 року в автоцентрі «Паритет». Вказана вартість актуальна станом на 10.07.19. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців. 

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»

в FacebookInstagram, YouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.