Авторизация
Регистрация

Легка осінь разом з Hyundai!

Починаючи з 8 листопада кожен клієнт може скористатися індивідуальною пропозицією при купівлі нового автомобіля Hyundai.

Купуючи в автоцентрі Паритет Ви отримаєте потрійну вигоду, а саме:

- Фінансування Hyundai Finance з фіксованою ставко 0,01% річних до 3-х років (перший внесок від 10%);
- Подарунок від автоцентра – зимова гума;
- Знижка 10% на роботи з шиномонтажу.

Детальніше про акцію ви можете дізнатися у консультантів відділу продажу автоцентру Паритет за тел: (067) 247-85-67.

Акція діє з 08 листопада по 06 грудня 2021 року в автоцентрі Паритет. Пропозиція доступна на всі моделі та комплектації, які будуть придбані в вказаний період дії акції. i10, ELANTRA, i30 Hatchbаck, i30 Wagon, i30 Fastback, IONIQ Electric, VENUE, KONA, KONA Electric, TUCSON, SANTA FE, PALISADE, STARIA. Під подарунком мається на увазі придбання за 1.20 грн з ПДВ при виконанні умов акції. Виконанням умов акції є укладання договору купівлі-продажу нового автомобіля ТМ Hyundai в ТОВ «ПАРИТЕТ» в період дії акції будь-якою повнолітньою фіз. особою громадянином України. Також до подарунка входить гарантована знижка на шиномотажні роботи в розмірі 10% від регулярної вартості на роботи ТОВ «ПАРИТЕТ». Акція не сумується з іншими акціями чи програмою лояльності ТОВ «ПАРИТЕТ». Учасник акції має право відмовитись від подарунку. Автоцентр ПАРИТЕТ залишає за собою право на зміни умови акції та її термінів без додаткового інформування учасників акції.

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта, при наявності автомобіля для тест-драйву та відсутності заборон (посилених карантинних заходів, локдауна) на проведення пробної поїздки.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот автоцентра ПАРИТЕТ

FacebookInstagramYouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.