Авторизация
Регистрация

Гарячі ціни на Hyundai - Літній розпродаж!

Тільки до кінця червня в автоцентрі Паритет Ви маєте можливість придбати автомобілі Tucson, Elantra та Accent за зниженою ціною та максимальною знижкою до 123 300 грн!

Потужний та сміливий Tucson FL з "спекотною" вигодою до 123 300 грн. Витончена та елегантна Elantra з вигодою 46 300 грн. 

Вигіднці ціни на Hyundai

Потужний кросовер - Hyundai Tucson представлений в автомобільному центрі Паритет у 5 комплектаціях з 6, 7 та 8 ступеневими коробками передач з 2-х літровим бензиновим та дизельними двигунами, а також з 1.6 турбо-двигуном. Вигідна пропозиція діє на автомобілі 2018 року випуску у розмірі вигоди до 123 300 грн. Кількість автомобілів обмежена.

Hyundai Elantra - седан, який можна впевнено віднести до авто бізнес класу тільки зараз за спеціальною вартістю. Широкий функціонал цього авто вражає! Технологічний, стильний автомобіль представлений у 3 комплектаціях з 1,6 л. и 2 л. бензиновим двигуном. Знижка на авто зафіксована у розмірі - 46 300 грн на авто 2018 р.в.! Кількість авто обмежена.

Корейський седан Hyundai Accent Classic - лідер продажів серед седанів Hyundai! Він оснащується бензиновим двигуном 1,4 л., який має потужність до 100 кінських сил та дизельним мотором 1.6 літра з потужністю до 136 кінських сил. Авто обладнане надійними системами безпеки, включаючи ABS і преднатяжителі ременів безпеки. Максимальна знижка на авто до 65 900 грн. За вигідною ціною звертайтесь в автоцентр Паритет. Авто 2018 р.в. розпродані!

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах розстрочки на 5 років під 0,01%, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

Поспішайте! Кількість акційних авто обмежена!

Пропозиція діє до 28.07.2019 р. Вартість вигоди може бути змінена без попереднього повідомлення.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «ПАРИТЕТ» за телефоном: (044) 537-25-15 / (067) 247-85-67 .
Чекаємо Вас в автоцентрі Паритет на Автозаводській, 24.

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»

в FacebookInstagram, YouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.