Авторизация
Регистрация

Поспішайте придбати Santa Fe за спеціальною ціною в автомобільному центрі Паритет

В автоцентрі Паритет закінчується акція, в ході якої ви можете придбати Santa Fe за спеціальною ціною. 

Ви хотіли придбати Santa Fe, але з якоїсь причини ще цього не зробили? Настав час придбати цей потужний, але в той же час економний кросовер! Купуючи автомобіль, ви економите до 127 700 грн. Умови акції поширюються на комплектації Superior, Prestige.

Santa Fe - це поєднання агресивного спортивного дизайну і затишності. Автомобілі оснащуються дизельним агрегатом на 2,2 літра і восьмиступеневою коробкою передач. Доступних приводів також два: передній і повний. Автомобіль оснащується сучасною мультимедійною системою і передовими опціями безпеки: HAC, ESC, ABS і іншими.

Спеціальні ціни такі:

  

Поспішайте! Кількість автомобілів, доступних за спеціальною ціною, обмежена!

При покупці можна скористатися опцією кредиту. Ми надаємо найбільш привабливі умови кредитування на ринку України. Переконатися в цьому можна, ознайомившись з докладним описом програми Hyundai Finance.

З усіх питань звертайтеся до відділу продажів автоцентру Паритет по тел: (067) 247-85-67.

* Акція триватиме до 30.09.2020 року в ТОВ «Паритет». Вказана вартість актуальна станом на 16.09.20р. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців. 

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот автоцентра ПАРИТЕТ

FacebookInstagramYouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.