Авторизация
Регистрация

Сервісна програма Hyundai - комплексна діагностика за 300 грн.

Подготовьте Ваш автомобиль к зиме | Автоцентр Паритет

Підготуйте ваш автомобіль Hyundai до зими за вигідною сервісної програмою «Winter is coming», яка буде діяти в автоцентрі Паритет з 15 жовтня по 30 листопада 2019.

В рамках акції всі власники автомобілів Hyundai зможуть здійснити комплексну діагностику своїх машин всього за 300 грн., А також скористатися вигідною пропозицією на роботи по сервісному обслуговуванню та купівлі запчастин зі знижкою до 15% *.

Автоцентр ПАРИТЕТ запрошує взяти участь в сервісну кампанію «Winter is coming», яка включає в себе:
комплексну діагностику по 12 параметрам: комп'ютерна діагностика, перевірка рівня мастила ДВС, МКПП / АКПП, перевірка рівня гальмівної рідини, перевірка рівня і якості антифризу, перевірка і підкачка покришок, перевірка системи обігріву, кондиціювання та стан фільтра салону, перевірка очищувача і омивача скла, перевірка стану освітлювальних приладів, перевірка стану і заряду АКБ, огляд гальмівних колодок і дисків, діагностика підвіски, діагностика рульового управління (вартість 300 грн.),
знижку 15% на сервісні роботи (за винятком кузовних і малярних робіт, робіт із встановлення додаткового обладнання та шиномонтажу),
знижку до 15% на великий асортимент оригінальних запасних частин і запчастин Product Line 2.

Також, учасники зимової сервісної програми зможуть провести тест-драйв нових моделей Hyundai і отримати в подарунок безкоштовну мийку свого автомобіля.

Детальні умови участі в сервісній програмі «Winter is coming» уточнюйте у консультантів з сервісу за номером тел .: (044) 537-25-19, (067) 239-87-86.

* Сума знижки не підсумовується з накопиченої знижкою за програмою лояльності, а також з акцією «Перше відвідування».

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.