Авторизация
Регистрация

Виграй квитки на шоу Winterra. Легенда казкового краю

З 01 грудня в автоцентрі Паритет діє акція для клієнтів, які придбали автомобіль Hyundai "Залиш відгук та бери участь в розіграші квитків на шоу Winterra. Легенда казкового краю".

Правила участі в розіграші:

1. Оформивши угоду купівлі автомобіля Hyundai в нашому дилерському центрі в період з 01.12.19-27.12.19, Ви автоматично стаєте учасником акції «Залиш відгук та візьмуть участь у розіграші квитків на шоу Winterra. Легенда казкового краю»;

2. Залишивши відгук на сторінці Фейсбук Автоцентр Паритет Hyundai або на карті Google «Автоцентр "ПАРИТЕТ" официальный дилер Hyundai в Украине» ви автоматично стаєте учасником розіграшу, в якому будуть розігруватися квитки на 2 людини / персони в Концерт-хол ВДНГ на виставу Winterra. Легенда казкового краю, яка відбудеться 29 грудня;

Розіграш буде проводиться на сайті random.org. через генерацію випадкових чисел. Результат розіграшу буде оголошено 27.12.2019 на офіційній сторінці в Фейсбук, а також на офіційному сайті ТОВ "Паритет".

Купити Хюндай та виграти квитки на виставу можливо в автоцентрі Паритет

Вітаємо переможця у розіграші квитків на казкове 3d шоу Winerra!

Поздравляем победителя в розыгрыше билетов на Winterra

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.