Авторизация
Регистрация

Не втрачай момент - підготуй авто до літа вигідно!

- ЗНИЖКА 10% на шиномонтаж + дiагностику ходової частини лише за 1грн..

*Знижка надається на роботи, які будуть проведені в період з 01.04.2020 по 30.04.2020. Знижка в 10% по акції не сумується зі знижкою дисконтної картки і з іншими акціями. Діагностику ходової за акційною ціною в 1 грн. надається при умові проведення шиномонтажу в вказаний акційний період.

Запис можливий через онлайн консультант на сайті, форму запису на сервіс і по телефону: (044) 537-25-19 / (067) 239-87-86 (Viber, Telegram).

 Вигідні ціни на шиномонтаж в Києві

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот автоцентра ПАРИТЕТ

FacebookInstagramYouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.