Авторизация
Регистрация

Ціну знижено на Hyundai Kona Electric в автоцентрі Паритет!

Перший електро-SUV Hyundai Kona Electric, можливо купити вигідніше адже вартість на авто знизилася* до 941 700 грн. в автоцентрі Паритет на Автозаводській, 24.

Модель Kona Electric доступна до покупки з двома батареями на вибір: батарея 39 кВт*год і запасом ходу до 289 км, а також 64 кВт*год батареєю з запасом ходу 449 км на одній зарядці.

Цену снижено на Hyundai Kona

 

Електро-кросовер в комплектації Dynamic (2-tone, батарея 39 кВт*год і запасом ходу до 289 км), з вигодою до 44 600, включає в себе багатий функціонал, такий як:

Також можливе замовлення автомобіля з контрастним дахом (за додаткову плату 8 100 грн., в залежності від обраної комплектації та року випуску), це дає покупцеві вибір кольору авто з 21 варіантів (7 варіацій кольорової гами кузова, включаючи забарвлення Galactic Grey, яке була розроблена спеціально для даної моделі та 3 відтінки даху.)

Встигніть купити вигідно! 

Запис на тест-драйв, а також уточнення питань розстрочки або наявності авто звертайтеся за телефонами в відділ продажів:(044) 537-25-15 / (067) 247-85-67.

* Акція на автомобілі Kona Electric діє до 31.07.2020 на автомобільному центрі Паритет. Ціна відповідає прайс-листу станом на 07.07.20р. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців.

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот автоцентра ПАРИТЕТ

FacebookInstagramYouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.