Авторизация
Регистрация

5 причин стати власником HYUNDAI в Автоцентрі «Паритет»

HYUNDAI в Автоцентре «Паритет», купить автомобиль HYUNDAI в Киеве

За десятирічну історію існування Автоцентр «Паритет» зарекомендував себе, як один з кращих офіційних дилерів HYUNDAI c відмінним сервісом і післяпродажним обслуговуванням. Однак, ми не зупиняємося на досягнутому і постійно працюємо над тим, щоб запропонувати найкращі умови для Клієнта.

причин придбати автомобіль HYUNDAI саме в Автоцентрі «Паритет»:

Безкоштовне * перше ТО (ТО-0 або 2500 км)
HYUNDAI за 20% вартості, а залишок на 2 роки під 0%
Дисконтна карта на обслуговування автомобіля в Автоцентрі «Паритет» з 10% знижкою
Фірмовий набір для водія (буксирувальний трос, скребок і щітка для льоду, знак аварійної зупинки, рукавички, сигнальна жилетка)
У Вас ще залишилися сумніви? Зателефонуйте прямо зараз і дізнайтеся про додаткові акції та пропозиції, що діють в автосалоні! Тел. (044) 537 25 15

* Мається на увазі надання послуги, а саме, робіт, матеріалів і запчастин за акційною ціною 1,20грн

 

Автоцентр «Паритет» на протязі 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований за стандартами Hyundai Motor Company і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів Hyundai на території України

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.