Авторизация
Регистрация

Автоцентр «Паритет» - надійний партнер для Вашого бізнесу

Автоцентр Паритет - надежный партнер для Вашего бизнеса

Автоцентр «Паритет» - надійний партнер для Вашого бізнесу

На сьогоднішній день в умовах досить щільної конкуренції практично всі автомобільні дилери пропонують послуги корпоративним клієнтам. Якісний сервіс, вигідні умови, широкий модельний ряд - досить важливі критерії, якими сьогодні керується бізнес при виборі автомобілів для компанії. Ми в автоцентрі «Паритет» вважаємо що перш за все люди купують у людей, тому серед наших цінностей головними є індивідуальний підхід, щире бажання принести користь як клієнтам-фізособам, так і компаніям.

Автоцентр Паритет - надежный партнер для Вашего бизнеса | Автоцентр Паритет

Розуміючи важливість завдань Вашого бізнесу, ми прагнемо будувати співпрацю в сегменті B2B виходячи з принципів, якими керуємося в роботі з усіма клієнтами з розрахунком на довгі, довірчі та взаємовигідні відносини. Наші програми для бізнес-клієнтів відповідають високим стандартам, встановленим Hyundai.

Автоцентр «Паритет» пропонує комплексні послуги бізнес-клієнтам:

• Широкий модельний ряд автомобілів Hyundai для вирішення різних завдань Вашого бізнесу: малолітражні компактні хетчбеки відмінно підійдуть для міських служб доставки; гібридні автомобілі та електромобілі будуть розумним рішенням для компаній, які цінують інновації; багатозадачні кросовери будуть вірними помічниками в будь-яких дорожніх умовах; елегантні та стильні седани бізнес-класу дозволять максимально сконцентруватися на прийнятті важливих управлінських рішень.
• Установка додаткового обладнання відкриває величезний функціонал, що дозволяє використовувати комерційні автомобілі як незамінний інструмент, з огляду на специфіку саме Вашого бізнесу.
• Технічне оснащення нашого автоцентру і висока кваліфікація фахівців дозволить Вашому підприємству повністю покластися на нас щодо техобслуговування і ремонту корпоративного автотранспорту.
• Гнучкі та вигідні фінансові умови, а також спеціальні лізингові та кредитні програми зроблять придбання автомобілів Hyundai розумною інвестицією в розвиток Вашого бізнесу.
• Допомога в державній реєстрації автомобілів і пільгові умови страхування автотранспортного парку.

Багато компаній вже переконалися в тому, що автомобілі Hyundai - кращий вибір для корпоративного автопарку, а компанія Паритет - надійний партнер, який робить все, щоб володіти автомобілями Hyundai було просто і зручно! Раді будемо дружби і співпраці!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.