Авторизация
Регистрация

Автомобілі Hyundai з вигодою до 60000,00 грн!

Скидки на Hyundai в автоцентре «ПАРИТЕТ»

Ціна має значення !? - пропонує скористатися спеціальною пропозицією та придбати популярні моделі Hyundai з вигодою до 60000,00 грн *.

У період з 19 по 30 вересня 2015 року Яскравий і елегантний Hyundai i20 доступний з вигодою 12000,00 грн .;

Стильний і витончений Hyundai i30 з вигодою до 60000,00 грн .;

Практичний і функціональний Hyundai i30 Wagon з вигодою до 50000,00 грн .;

Універсальний і динамічний Hyundai ix35 з вигодою до 50000,00 грн.

Додатковою перевагою для придбання нового Hyundai стануть спеціальні кредитні програми з широкою лінійкою початкових внесків і можливістю безпроцентної розстрочки. Детальніше розповісти про кредитну програму і допомогти з вибором оптимальних умов допоможуть продовци- консультанти дилерського центру.

Завжди до ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - Тест-драйв **;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта проїзду;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 8:00 до 20:00; ВС c 9:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість оплати кредитними картами і спеціальні умови розстрочки;
11 років гарантованої якості надання послуг.
На даній сторінці згадуються автомобіль: Hyundai i20, Hyundai i30, Hyundai i30 Wagon, Hyundai ix35

* Мається на увазі максимальний розмір зниження ціни на певні комплектації автомобілів Hyundai i20, Hyundai i30, Hyundai i30 3DR, Hyundai i30CW, Hyundai ix35; автомобілі 2013 р.в. - 2015 р.в., з 19.09.2015г. в порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Автоцентр «Паритет» має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 18.09.15 по 30.09.15. Кількість автомобілів обмежена. Ця інформація не є офертою на продаж конкретного транспортного засобу, за довідками про актуальні ціни, технічні характеристики і наявності просимо звертатися до консультантів з продажу автомобілів по телефону: (044) 537-25-15 (вартість дзвінків відповідно до тарифів Вашого оператора зв'язку). Акція не підсумовується з іншими пропозиціями і акціями автоцентру «Паритет». ** Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 11 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

 Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.