Авторизация
Регистрация

Придбай Hyundai на вигідних умовах в кредит або розстрочку

Выгодные условия на покупку авто в кредит в автоцентре Паритет на Автозаводской 24

Вигідні умови на покупку автомобілів Hyundai в кредит або розстрочку

В автоцентрі Паритет  діє спеціальна  програма - Hyundai Finance,  скориставшись якою Ви зможете придбати авто на найвигідніших умовах!

Выгодные условия на покупку авто в автоцентре Паритет

Додаткове джерело фінансування - кредит або розстрочка завжди доступні в автоцентрі Паритет. Наші висококваліфіковані фахівці допоможуть підібрати Вам програму фінансування виходячи з Ваших потреб і можливостей, починаючи від першого внеску в 10% і на максимальний термін кредитування до 7 років. Також в програмі Hyundai Finance Ви можете вибрати безпроцентну ставку під 0,01% з терміном виплати до 2 років.

Наступні популярні моделі Hyundai зараз доступні в розстрочку за програмою Hyundai Finance:

Hyundai Tucson від 11 519,53 грн. * На місяць (* розрахунок був проведений від суми за авто в комплектації Dynamic 2WD AT вартістю 691 100 грн., Початковий внесок 60%, що дорівнює 414 660 грн. Термін кредитування на 2 роки, відсоткова ставка 0,01%).

Hyundai Elantra від 8 345,87грн ** в місяць (** розрахунок був проведений від суми за авто в комплектації Style з механічною КПП вартістю 500 700 грн., Початковий внесок 60%, що дорівнює 300 420 грн. Термін кредитування на 2 роки, процентна ставка 0,01%).

Hyundai Accent від 6 022,29 *** в місяць (* розрахунок був проведений від суми за авто в комплектації Classic з механічною КПП вартістю 361 300 грн., Початковий внесок 60%, що дорівнює 144 520 грн. Термін кредитування на 2 роки, процентна ставка 0,01%).

Hyundai Santa Fe від 20 852,17 грн. **** в місяць (**** розрахунок був проведений від суми за авто в комплектації Prestige c АКПП вартістю 1 251 000 грн., Початковий внесок 60%, що дорівнює 500 420 грн . Термін кредитування на 2 роки, відсоткова ставка 0,01%).

За детальною інформацією звертайтеся до консультантів автосалону. Вони підберуть для Вас оптимальну кредитну програму, пояснять тонкощі процесу придбання автомобіля з використанням додаткових джерел фінансування. Також кредит на придбання автомобіля Ви можете отримати в будь-якому з банків, що задовольняють Вашим вимогам або в одному з банків-партнерів (банк Глобус, Кредобанк, ОТР банк, Ощадбанк, Укргазбанк).

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет» за телефоном:  (044) 537-25-15 / (067) 247-85-67.

Чекаємо Вас в автоцентрі Паритет на Автозаводській, 24.

Всі переваги до Ваших послуг:

  •  зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
  •  вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
  •  зручне територіальне розташування - карта;
  •  працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
  •  комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
  •  можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
  •  15 років гарантованої якості надання послуг.

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» FacebookInstagramYouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.