Авторизация
Регистрация

Спеціальна пропозиція від Hyundai Finance: купуйте автомобіль без переплат в кредит!

Покупай авто с самой выгодной ценой и без переплат в автоцентре Паритет!

З 1 листопада по 31 грудня поточного року ви можете придбати автомобіль в кредит в автомобільному центрі «Паритет», не переплачуючи *.

Завдяки новій програмі кредитування Hyundai Finance ви можете не збирати гроші на омріяний автомобіль Hyundai, а придбати його прямо зараз. Умови такі: ви купуєте авто в кредит на 3 роки з відсотковою ставкою 0,01%. Все, що потрібно зробити, - внести 50% від загальної вартості автомобіля. При цьому страховка КАСКО оформляється в СК «Арсенал Страхування». Ставка - 6,99% від ціни придбаного авто.

Зверніться до наших консультантів, і вони розрахують для вас суму щомісячного внеску згідно з програмою «Кредит на 36 місяців без переплат».

Також за програмою Hyundai Finance з процентною ставкою 0,01% у вас є можливість внести початковий внесок:
10% на 12 місяців
20% на 12 місяців
30% на 12/24 місяці
40% на 12/24 місяці
50% на 12/24/36 місяців
60% на 12/24/36 місяців

Щоб дізнатися більше про кредитну програму Hyundai Finance, перейдіть за посиланням.

* Спеціальна пропозиція діє з 1 листопада по 31 грудня 2018 року в автомобільному центрі «Паритет». Кредит надається АТ «ОТП БАНК». ТОВ «Паритет» не несе відповідальності за якість послуг, наданих кредитором, включаючи страхові послуги.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.