Авторизация
Регистрация

Презентація трьох нових моделей: i30 N, i30 Fastback, All-New KONA.

Hyundai Motor IAA 2017 | автоцентр ПАРИТЕТ

Дебют трьох нових моделей від Hyundai Motor на IAA 2017.

На 67-му Міжнародному автосалоні у Франкфурті, який буде проходити у вересні, Hyundai Motor презентує нові автомобілі:

   

 

• високопродуктивний автомобіль Hyundai i30 N;

• елегантний п'ятидверний купе i30 Fastback;

• сміливий компактний позашляховик, All-New KONA.

Новий Hyundai i30 N - перший високопродуктивний автомобіль Hyundai Motor в рамках N-серії, натхненний автоспортом. Побудований на новому поколінні i30, цей автомобіль був розроблений з нуля, щоб доставити максимальну радість від поїздок, як при повсякденному пересуванні в межах міста, так і на трасі.

I30 N отримує енергію для руху від 2,0-літрового мотора з турбо наддувом, доступним з двома виходами потужності: двигун Standard Package забезпечує 250 PS, тоді як максимальна потужність двигуна Performance Pack підвищується до 275 PS. Обидва таких виходу забезпечують максимальний крутний момент 353 Нм і досягають максимальної швидкості 250 км / ч. Двигун версії Standard Package 250 PS досягає 100 км / год за 6,4 секунди, а версії Performance Pack 275 PS за 6,1 секунди. Новий високопродуктивний автомобіль Hyundai - це точність, контроль, безпека і довговічність. Ключовими високопродуктивними функціями є провідні сегменти для першої моделі Hyundai Motor і можуть бути обрані індивідуально водієм в залежності від потреб і настрою.

 

Другий новий автомобіль-це елегантний, стильний п'ятидверний купе i30 Fastback. Новий автомобіль характеризується сильною позицією і спортивними подовженими лініями. Містить новітні технології з безпеки і руху Hyundai SmartSense ™. Силовий агрегат i30 Fastback представлений в двох бензинових варіантах з турбонаддувом, перенесених з нового покоління Hyundai i30. З i30 Fastback Hyundai Motor пропонує чудові дизайнерські можливості, доступні для всіх.

 

Третій новий автомобіль- сміливий компактний позашляховик All-New KONA. Це справжній позашляховик з рішучим і прогресивним дизайном, преміальними функціями, доступною зв'язком і новітніми технологіями безпеки. Автомобіль KONA від Hyundai пропонує обтічний, гострий дизайн з подвійними фарами, двокольорового дахом і вибором з десяти відмінних зовнішніх кольорів. Цей новий позашляховик поєднує в собі опциональную повнопривідну коробку передач 7DCT і новітні силові агрегати Hyundai, відображаючи спосіб життя сучасних міських клієнтів.

 

30 N фастбек - перший проект Hyundai Motorsport, призначений спеціально для трекових гонок, вже привернув велику увагу під час презентації на недавньому чемпіонаті Німеччини ADAC TCR. На виставці у Франкфурті 2017 року i30 N фастбек буде вперше представлений широкій аудиторії. Побудований відповідно до правил TCR, які були введені ще в 2015 році, I30 N фастбек доповнює майбутній високопродуктивний ряд Hyundai N і буде демонструвати високопродуктивні технічні можливості бренду. Відповідно до правил TCR i30 N фастбек оснащений дволітровим двигуном з турбонаддувом, підключеним до шестиступінчастою коробці передач. А 100-літровий паливний бак дозволить змагатися як на коротких, так і на далеких дистанціях.

 

Випуск цих трьох моделей є останньою контрольною точкою на шляху до становлення Hyundai Motor, як азіатського автомобільного бренду в Європі до 2021 року. Публічний дебют трьох нових моделей на Франкфуртському автосалоні стане поверненням: адже, у бренда вже є європейська і німецька штаб-квартира, проектні, технічні та випробувальні центри. Як зазначив, головний операційний директор Hyundai Motor Europe. Томас А. Шмід: «З новим Hyundai i30 N, i30 Fastback і All-new KONA ми з гордістю представляємо широку демонстрацію нових моделей та інноваційних технологій, заснованих на потребах наших клієнтів на автосалоні у Франкфурті 2017 року, нашому домашньому автосалоні. Розширюючи нашу сильну лінійку продуктів, в поєднанні з нашими цифровими і інтелектуальними послугами, ми будемо емоційно впливати на бренд і залучати нові групи клієнтів ».

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
13 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.