Авторизация
Регистрация

Драйвуй за наших! Проходь Тест-Драйв та вигравай квитки на матч Динамо-Челсі

Пройди тест-драйв и выигрывай билеты на матч Динамо-Челси

Автоцентр "Паритет" запрошує всіх фанів нашої улюбленої команди прийняти участь у розіграші білетів на матч між командами Динамо та Челсі.

Автоцентр "Паритет" запрошує всіх фанів нашої улюбленої команди прийняти участь у розіграші білетів на матч між командами Динамо та Челсі.

Правила акції

Щоб стати учасником акції "Драйвуй за наших" потрібно в період з 01.03.19 по 12.03.19 пройти Тест-Драйв* у нашому дилерському центрі за адресою вул.Автозаводська 24. Після цього, ви автоматично берете участь у розіграші 2 квитків на матч Ліги Європи УЄФА між командами Динамо Київ та Челсі Лондон, який відбудеться 14 березня о 19:55 на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві.

Кожному учаснику буде присвоєний номер - переможця буде обрано випадковим чином за допомогою сайту random.org. Результати конкурсу будуть освітлені на нашій сторінці у Facebook, а також на нашому офіційному сайті 13 березня 2019 року.

Правила проходження Тест-Драйву*

До керування автомобілем з метою проведення Тест-Драйву допускаються особи віком від 18-ти років за наявності паспорту Громадянина України та дійсного посвідчення водія з фактичним досвідом керування автомобілем не менше 1-го року.Тест-Драйв проводиться тільки у світлий час доби.

Перелік авто доступних для Тест-Драйву: Creta, Elantra, Accent, Tucson.

*Заповнити заявку на Тест-Драйв ви можете на офіційному сайті в розділі Тест-Драйв, або за посиланням.

За додаткові інформацією звертатися за телефоном: 067-247-85-67

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.