Авторизация
Регистрация

Оновлений кросовер Santa Fe 2021!

Фото автомобиля Santa Fe 2021

3 червня Hyundai Motor презентувала офіційні фото автомобіля Santa Fe з оновленим дизайном.

Кросовер отримав більш жорсткий зовнішній вигляд, але в той же час не розгубив свою вишуканість властиву моделі четвертого покоління. Що стосується внутрішніх змін, то в автомобілі з'явилися останні розробки, які забезпечать покращений функціонал систем комфорту, безпеки і зв'язку.

Офіційні фото автомобіля Santa Fe з оновленим дизайном

Перше, що кидається в очі при порівнянні оновленої моделі з його попередником, так це передня частина автомобіля. Комбінована решітка радіатора стала трохи ширше. Також можна відзначити нові фари головного світла з вбудованими Т-образними світлодіодними денними ходовими вогнями. Ну, і головним нововведенням став бампер. Він опустився нижче, ніж у теперішній Santa Fe. Повітрозабірники розмістилися з боків під фарами головного світла.

Оновлений кросовер Santa Fe отримав нові, більш широкі колісні арки. Це дозволить розмістити 20-дюймові колісні диски, які будуть йти в пакеті Luxury.

Задня частина оновленої моделі обзавелася задніми ліхтарями в новому дизайні. Тепер ліхтарі з'єднані світлодіодним рефлектором.

Кросовер Santa Fe отримав більш жорсткий зовнішній вигляд

Нові функції комфорту і безпеки в оновленому кросовері будуть такими:

  • 12.3-дюймова цифрова приладова панель з графікою
  • мультимедійна система з сенсорним екраном 10.25-дюйма
  • ергономічна центральна консоль з поворотним джойстиком, за допомогою якого можна вибрати режим їзди (Eco, Comfort, Sport, Smart, і нові - Sand, Snow і Mud)
  • кнопковий механізм перемикання передач shift-by-wire.

Оновлений Santa Fe буде вже на новій платформі 3 покоління. Це дасть кращу продуктивність, керованість автомобіля і безпеку водію і пасажирам.
Переваги нової платформи третього покоління:
- нова система розподілу повітряних мас.
- новий оптимальний розподіл важких агрегатів в авто для стійкості автомобіля при русі на високих швидкостях.
- зміщені ближче до центру передніх коліс точки кріплення рульових важелів для поліпшення точності управління.

Планується, що в продаж Santa Fe надійде вже цієї осені.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.