Авторизация
Регистрация

FE Fuel Cell Concept від Hyundai Motor представлений на автосалоні в Женеві

fe fuelcell hyundai concept car

березня 2017 року Женеві був представлений футуристичний концепт автомобіля від Hyundai Motor, FE Fuel Cell Concept. Модель обладнана силовий водневою установкою четвертого покоління.

Hyundai Motor вже не перший рік втілює стратегію Hyundai Energy Society, в рамках якої розробляються сучасні автомобілі на водневому паливі. Першим результатом реалізації стратегії став FE Fuel Cell Concept, перші літери якого переводяться як «екологічне майбутнє» (Future Eco).

Янг Вунг-Чул, Віце-Президент Hyundai Motor з досліджень і розробок стверджує, що FE Fuel Cell Concept - це важливий крок для компанії. Концепт став підтвердженням того, що автомобілі майбутнього, які їздять на водневому паливі, можуть бути не просто екологічними й економічними, а й потужними. До 2020 року планується випуск більш 14 еко-автомобілів від Hyundai Motor.

fe fuel concept hyundai

FE Fuel Cell Concept - це кросовер з плавними і чистими формами кузова. Екстер'єр натхненний природою, що підкреслює екологічність моделі. З легкими і обтічними формами контрастує футуристична оптика, стильний задній спойлер. Вентиляційні отвори поліпшують аеродинаміку автомобіля.

У концепті застосовуються також інноваційні рішення для комфорту в салоні: в автомобілі передбачений зволожувач повітря, який працює на воді, яка синтезується в силовій установці.

concept hyundai back

У порівнянні з силової водневої установкою в Tucson, FE Fuel Cell Concept став легше і ефективніше. У концепті на 30% збільшилася щільність паливних осередків, завдяки чому запас ходу без підзарядки становить тепер 800 км.

FE Fuel Cell Concept оснащений портативними акумуляторами, які заряджаються від енергії вихлопу. Батареї можна використовувати для зарядки мобільних пристроїв і гаджетів. Позиціонуючи себе брендом для активних людей, Hyundai Motor навіть передбачили в багажнику пристрій для підзарядки електроскутера.

fe fuel concept hyundai interior

Серійне виробництво концепту планується в 2018 році. Автомобіль буде оснащений представленої силовою установкою і системою допомоги водієві Hyundai Smart Sense.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.