Авторизация
Регистрация

Fuel Cell - автомобіль Hyundai на водневому паливі

Hyundai Fuel Cell - водородный автомобиль | автоцентр ПАРИТЕТ

Представлена передсерійна версія нової моделі водневого кросовера Fuel Cell від Hyundai Motor.

У столиці Республіки Корея 17 серпня поточного року відбувся показ предсерийного зразка кросовера нового покоління Fuel Cell Hyundai Motor. Світова прем'єра даної моделі буде представлена ​​на Міжнародній виставці споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі в січні наступного року, а в серійне виробництво буде запущено вже навесні наступного року.

Нова модель кроссовера поєднує в собі нові канони дизайну марки і поліпшені технічні характеристики, в порівнянні з ix35 Fuel Cell, завдяки яким стало можливим істотно знизити споживання палива і збільшити час тривалості поїздки.

Як зазначив старший віце-президент Eco Technology Center компанії Hyundai Motor Group Лі Кі-сан, під час предсерийного показу - «З неймовірною продуктивністю, умиротвореним дизайном і значними характеристиками наш Fuel Cell SUV є гідним представником екологічно чистого автомобіля майбутнього», «Ми беремо в свої руки ініціативу по прототіпірованію і створення «зелених» автомобілів, які будуть підтримувати загальну ідеологію використання автомобілів без шкідливих викидів ».

Гібридна технологія четвертого покоління в новій моделі кросовера від Hyundai Motor.

Гібридна технологія четвертого покоління в новій моделі кросовера від Hyundai Motor. Нова модель вишеупомяного кросовера, це друга модель від Hyundai, в якій використовується система водневої технології четвертого покоління і побудована на базі концепту FE Fuel Cell, який дебютував на Женевському автосалоні в березні поточного року. Поліпшення характеристики системи гібридної технології, яка використовується при виробництві силової установки кросовера Fuel Cell SUV, дали можливість знизити потребляемость палива на 9%, збільшити тривалість поїздки при повній заправці з 415 до 580 км (згідно корейським випробувальним стандартам) і на 20% збільшити потужність двигуна автомобіля (складає 163 кінських сили), в порівнянні з моделлю ix35 Fuel Cell (Tucson Fuel Cell на деяких ринках). Також, вдосконалена система запуску двигуна в холодну пору дозволить без труднощів завести мотор автомобіля при температурі -30 ° Цельсія.

Особливо хотілося відзначити, що завдяки модернізації технології виготовлення біполярних пластин для паливних елементів і мембранного електродного вузла (МЕА) вдалося значно знизити вартість виробництва гібридної силової установки, що, звичайно ж, позначиться на зменшенні кінцевої вартості автомобіля для споживача.

У новій моделі втілилися всі найсучасніші напрацювання бренду в частині розробки технології водневих паливних систем, що безсумнівно підсилить лідерські позиції Hyundai Motor на ринку автомобілів з гібридними силовими установками, які використовують в якості палива водень.

 

Натхненний природою футуристичний дизайн нового кросовера від Hyundai Motor.

Дизайн нової моделі кросовера від Hyundai Motor це втілення чистоти і безтурботності, а також відображення впевненості і сили, яка показує можливості автомобіля долати далекі відстані і досліджувати віддалені місця, весь час перебуваючи в гармонії з природою. Саме натхнення в природі, точніше в воді, яка є єдиним елементом викиду автомобіля в навколишнє середовище, черпали творці дизайну концепту Fe Fuel Cell.

У новому автомобілі безліч елементів дизайну виділяють повну технологічну комплектацію Hyundai Motor, а саме тонкі подвійні фари головного світла, які прекрасно і гармонійно підкреслюють красу вигляду передньої частини автомобіля, радіаторна решітка у формі пісочного годинника, також такий елемент, як поглиблені зовнішні ручки дверей висунуті при наближенні водія до автомобіля з чіп-ключем і інтесное дизайнерське рішення п'ятиспицевих колісних дисків нової моделі, завдяки яким зменшується опір повітрю при движени .

Інтер'єр автомобіля повністю перетинається із загальною ідеєю дизайну екстер'єру. На центральній консолі розташована інформативна панель приладів, яка безпосередньо пов'язана з сенсорним екраном. Інструменти управління кліматом, аудіо системою, режимами підвіски кросовера ідеально вписані на центральній частині, яка відокремлює водійську зону від пасажирської.

 

тенденція розвитку

Першопрохідцем в масовому виробництві гібридних автомобілів, які використовують в якості палива водень, заслужено є Hyundai Motor, оскільки компанія пропонує автомобілі з технологією Fuel Cell вже в 18 країнах світу.

Протягом багатьох років проектування та створення транспортних засобів FCEV, Hyundai Motor показала, що автомобілі Fuel Cell представляють конкуренцію автомобілям з двигуном внутрішнього згоряння. Продажі нової моделі почнуться вже в наступному році в Південній Кореї, далі автомобіль з'явиться на ринках Північної Америки і Європи.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
13 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Instagram, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.