Авторизация
Регистрация

Hyundai GENESIS - краш-тест зданий на «відмінно»!

Hyundai GENESIS - автосалон

Преміальний седан Hyundai GENESIS нового покоління з успіхом пройшов краш-тест Американського страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS) і заслужено отримав найвищу нагороду - Top Safety Pick +

Автомобіль впорався з усіма видами випробувань, включаючи основний краш-тест - пряме зіткнення з 25-процентним перекриттям, що імітує зіткнення з деревом або стовпом.

Показання з датчиків манекена зареєстрували мінімальний ступінь ризику отримання будь-яких істотних травм: передня подушка безпеки повністю захистила голову водія, а бічна не допустила контакту з відкололися фрагментами кузова і іншими зовнішніми предметами.

Потрібно відзначити, що опциональная система запобігання фронтальних зіткнень спрацювала як на швидкості 19 км / год так і при більш швидкому русі - 40 км / ч. В обох випадках електроніка справила зупинку седана до контакту з перешкодою.

Прем'єра Hyundai Genesis відбулася в листопаді минулого року. Слідкуйте за новинами автоцентру «Паритет» і дізнавайтеся про надходження новинки на український ринок.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.