Авторизация
Регистрация

Довгоочікувана ексклюзивна прем'єра Grand Santa Fe в автоцентрі «Паритет»

Эксклюзивная премьера Grand Santa Fe - автосалон

Після презентації семимісного Hyundai Grand Santa Fe на 21-му міжнародному автосалоні SIA`2013, автомобіль вперше можна буде протестувати і придбати в автоцентрі «Паритет» на Автозаводській 24.

Дизайн Grand Santa Fe - результат нової концепції - Storm Edge, яка є еволюцією знаменитої Fluidic Sculpture. Одним з головних переваг даної моделі, безперечно, є третій ряд сидінь. Від звичайного Santa Fe длиннобазную новинку відрізнити легко - автомобіль став на цілих 225мм довше, щоб вмістити ще двох пасажирів, а ширина і довжина Grand Santa Fe збільшилися на 5мм і 10мм відповідно.

Рестайлінг торкнувся не тільки розміру - у новій версії кросовера змінена форма решітки радіатора і протитуманних фар, передній бампер став більш виразним, а задні бічні вікна придбали С-подібну форму, повторюючи контур стійок.

Автомобіль оснащений 2,2 турбодизелем, а для шанувальників бензинових двигунів передбачений 6-циліндровий агрегат LAMBDA-II на 3,3 л V6 Mpi. Обидва мотори працюють в парі з 6-ст. автоматичною трансмісією.

Набір опцій Grand Santa Fe значно ширше, ніж у п `версії. Автомобіль обладнаний поворотними ксеноновими фарами, системою автоматичного паркування, сучасною навігаційною системою, пам'яттю положення сидінь, підігрівом керма і вентиляція передніх сидінь. Але, і це ще не все: у нового кросовера Hyundai з'явилася корисна опція - електропривод дверей багажника.

Безпека пасажирів для Hyundai Grand Santa Fe - головний пріоритет незалежно від обставин. Система безпеки представлена ​​7 подушками безпеки (подушка для колін водія в тому числі), Active Hood - системою для безпеки пішоходів, а також системою ESP (електронна система стабілізації) з функцією VSM (контроль стійкості автомобіля).

Об'єднуючи в собі інноваційні технології і надійну систему безпеки, Hyundai Grand Santa Fe дарує своєму власникові відчуття абсолютної свободи і одночасно безмежної влади над дорогою.

Автоцентр «Паритет» на Автозаводській 24 запрошує всіх на прем'єру Grand Santa Fe. В автосалоні новинка представлена ​​в чорному кольорі (Phantom black), з шкіряним салоном Premium (колір: коричневий) і в комплектації VIP.

Відчуйте абсолютний комфорт і безпеку, зробіть свій вибір на користь свободи і експресивності семимісного кросовера Hyundai.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.