Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor представляє HDC-6 NEPTUNE Concept

Hyundai Motor представляет HDC-6 NEPTUNE Concept

Hyundai Motor представляє HDC-6 NEPTUNE Concept

HDC-6 NEPTUNE відображає погляд Hyundai Motor на технологію і дизайн електричних вантажівок з паливними елементами з нульовим викидом вуглецю.

HT Nitro ThermoTech® від Hyundai Translead представляє більш екологічний концептуальний причіп з екологічно чистою енергією.

Hyundai Motor представляет HDC-6 NEPTUNE Concept

21 жовтня 2019 року - концепт HDC-6 NEPTUNE дебютував на північноамериканській виставці комерційних автомобілів.

Компанія Hyundai Motor Company (HMC) представила перші зображення свого концепту для електровантажівки на водневих паливних елементах HDC-6 NEPTUNE. Відома своїм лідерством в технології паливних елементів з інтегрованими можливостями для ринків пасажирських і комерційних автомобілів, HMC представив свою нову концепцію комерційних вантажівок на північноамериканській виставці комерційних автомобілів в цьому році в Атланті. Крім того, Hyundai Translead (HT) також представив своє екологічне, високоефективне концептуальне рішення для холодильних причепів HT Nitro ThermoTech®. Спільна прес-конференція відбулася 29 жовтня в Атланті, штат Джорджія.

"Ми закріпили позицію лідера в області технологій паливних елементів в секторі пасажирських транспортних засобів, випустивши перший в світі серійно випускається паливний елемент EV і паливний елемент EV другого покоління, NEXO. З впровадженням HDC-6 NEPTUNE, в добавок до перевіреного на дорозі вантажного автомобіля з паливними елементами Xcient, ми розширюємо наше технологічне лідерство в секторі комерційних транспортних засобів, розкриваючи наше бачення того, як електричні вантажівки з паливними елементами можуть дозволяти екологічні проблеми.Счітаем своїм зобов'язанням створити зневуглецьована суспільство."-Едвард Лі, Начальник відділу комерційного транспорту в Hyundai Motor Company

На додаток до унікальної конструкції HDC-6 NEPTUNE, системі паливних елементів і передової технології в кабіні, її сучасний дизайн черпає натхнення в залізничних потягах Streamliner 1930-х років з його функціональним стилем Art Deco. Аналогічним чином, команда розробників HDC-6 NEPTUNE знайшла нові способи поєднання форми і функціональності для створення абсолютно унікального нового рішення в сфері комерційного транспорту.

Комерційні пропозиції Hyundai включають вантажні автомобілі від класу 2 до класу 8 і автобуси, які виробляються на трьох міжнародних заводах і в даний час продаються в 130 країнах світу з 1970-х років.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.