Авторизация
Регистрация

Кросовери Hyundai отримали найвищу оцінку за безпеку

Hyundai получили высшую оценку за безопасность от Европейский комитет по оцениванию транспортных средств Euro NCAP

Euro NCAP відзначила TUCSON та IONIQ 5 п'ятьма зірками за безпеку.

Європейський комітет з оцінювання транспортних засобів Euro NCAP відзначила дві моделі Hyundai п'ятьма зірками за безпеку. Ця оцінка виходила з 4 категорій - "Захист водія та дорослих пасажирів", "Безпека дітей", "Безпека пішоходів", "Асистенти системи безпеки".

Флагман бренду Хюндай кросовер TUCSON виділився у таких категоріях:
- захист водія та дорослих пасажирів;
- безпека дітей.

Європейський комітет з оцінювання транспортних засобів Euro NCAP відзначила TUCSON п'ятьма зірками за безпеку

IONIQ 5 став найкращим у категоріях «Захист водія та дорослих пасажирів», «Безпека дітей», «Безпека пішоходів», «Асистенти системи безпеки».

Віце-президент з маркетингу та продукту, Андреас-Крістоф Хофманн сказав: «Високі бали від рейтингу Euro NCAP відображають прагнення компанії Hyundai бути не лише лідером мобільності майбутнього, а й надавати своїм клієнтам найвищий рівень безпеки та сучасні технологічні рішення для їхньої мобільності».

IONIQ 5 став найкращим у категоріях безпеки за оцінюванням Euro NCAP

Набір функцій активної безпеки Smart Sence

У автомобілях Hyundai використовуються функції активної безпеки та допомоги водію Smart Sense. У новому TUCSON крім покращеної системи безпеки з 7 подушок, які запобігають удару головами переднього пасажира та водія, є багато функцій безпеки такі як:
• Асистент руху по шосе (HDA),
• Відеомоніторинг сліпих зон (BVM),
• Асистент запобігання зіткненню в сліпих зонах (BCA),
• Асистент запобігання фронтальному зіткненню (FCA).

На швидкісних шосе асистент руху HDA сприяє кросоверу TUCSON контролювати та регулювати швидкість, дотримуватися дистанції та утримувати автомобіль на власній смузі. Камери системи BVM відображають зображення сліпих зон на панелі приладів кросовера. Помічник запобігання фронтальному зіткненню (FCA) запобігає удару з автомобілями, пішоходами та велосипедистами, а також надає додатковий захист на перехрестях, убезпечуючи авто від зіткнення при повороті наліво.

Повністю електричний кросовер IONIQ 5 оснащений розширеним помічником руху по шосе (HDA 2). Функція HDA 2 працює спільно з інтелектуальним круїз-контролем, в основі якого навігація (NSCC), та системою підтримки руху по смузі (LFA). Цей помічник забезпечує автономне водіння другого рівня, і робить водіння зручнішим. Ця функція використовує фронтальну камеру, радари та навігаційні дані, щоб керувати авто та забезпечувати дозволену швидкість, напрямок, дистанцію, а також допомагати уникати від можливих зіткнень з автомобілями поряд.

Сміливо можна відзначити, що Hyundai вже традиційно випускає моделі, які одержують найвищі оцінки безпеки від Euro NCAP. Представлені моделі на українському ринку, такі як: i30, KONA, SANTA FE та IONIQ також отримали найвище визнання – 5 зірок від європейського комітету оцінки транспортних засобів.

Euro NCAP – європейська програма оцінки безпеки авто. На сьогоднішній день організацію підтримує Європейська Комісія, уряд Франції, Німеччини, Швеції, Нідерландів та Іспанії, а також автомобільні та громадські організації у кожній країні ЄС. Euro NCAP проводить оцінку активної та пасивної безпеки автомобілів, публікує звіти про безпеку нових автомобілів, та надає їм "зірковий рейтинг", заснований на тому, як вести автомобіль у ряді краш-тестів.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.