Авторизация
Регистрация

Hyundai представив вдосконалену Kona і запускає абсолютно нову Kona N Line

Hyundai представив вдосконалену Kona і запускає абсолютно нову Kona N Line

Новий Hyundai Kona буде відрізнятися елегантним вишуканим дизайном і - вперше - буде доступний зі спортивною версією N Line.

«Завдяки останньому удосконалення продукту, кросовер Kona вперше буде доступний в спортивній версії N Line, яка поєднує задоволення від водіння з емоційним зовнішнім виглядом. Kona N Line виділяється завдяки спортивним елементам передньої і задньої частини авто, кольором кузова і яскравим дизайном колісних дисків з алмазним огранюванням.» - СангЮп Лі, Старший віце-президент, керівник глобального дизайн-центру Hyundai

Hyundai представив вдосконалену Kona

Елегантний і вишуканий дизайн нової Kona

Hyundai Kona став іконою в своєму сегменті завдяки сміливому, прогресивному дизайну і авантюрної індивідуальності. Оновлений дизайн передньої і задньої частини надає новому Kona ще більш елегантний і витончений вид, зберігаючи при цьому міцний характер.

Яскравий новий дизайн передньої частини автомобіля відрізняється спортивним зовнішнім виглядом. Вгорі подовжений капот рельєфно закінчується над центральними гратами радіатора, і надає Kona ще ефектніший вигляд. Вдосконалені світлодіодні ліхтарі забезпечують пронизливий вид спереду. А знизу облицювання бампера плавно з'єднується з облицюванням колісної арки, утворюючи унікальну і міцну "броню" з матеріалу, що контрастує з основним корпусом.

Ззаду нові задні ліхтарі прикрашені горизонтально-розтягнутою графікою. Вони підкреслюють унікальну індивідуальність світлового оформлення передньої частини. Новий задній бампер, який також має концепцію «захисної броні» виконаний з контрастного матеріалу.

Нова модель буде доступна з оновленими 17- і 18-дюймовими дисками, на додаток до 16-дюймовим колесам, успадкованим від її попередниці. Kona Hybrid буде доступна з 16- або 18-дюймовими колесами на вибір.

За своїми розмірами нова Kona буде подовженою на 40 мм попередньої версії, що додасть їй більш гладкий і динамічний вид.

Новий Kona будет поставляться з 5 новими кольорами кузова, включаючи Surfy Blue, Dive in Jeju, Ignite Flame, Cyber ​​Grey і Misty Jungle. Будь-який колір можна буде комбінувати з двокольоровим дахом Phantom Black.

Елегантний і вишуканий дизайн нової Kona

Оновлення дизайну інтер'єру Kona

Інтер'єр нового автомобіля Kona виділяє його більш вишуканий і прогресивний вид, ніж його попередник. Він має міцний, але вишуканий вигляд, що привертає клієнтів, з активною життєвою позицією.

Нова консоль відділена від панелі приладів, і таким чином підкреслює горизонтальну компоновку. Приладова панель здається широкою і повітряної, що створює атмосферу відкритого простору.

Нові кільця навколо динаміків і вентиляційних отворів з алюмінієвим покриттям надають вишуканості дизайну інтер'єру.

Новий інтер'єр Kona також доповнено новими кольорами і матеріалами. Доступні варіанти оббивки сидінь включають чорний тканий дизайн «гусячі лапки», тканинні сидіння з чорним і сірим тисненням і перфоровані шкіряні сидіння чорного, бежевого або хакі кольорів.

Оновлення дизайну інтер'єру Kona

Зв'язок і технології

Нова Kona обладнана останніми автомобільними технологіями і можливостями підключення.

Новим у цій моделі є 10,25-дюймовий цифровий кластер, вперше представлений в абсолютно новому i20. Крім того, нова Kona також поставляється з додатковим 10,25-дюймовим екраном AVN, що пропонують нові можливості підключення. Новий екран AVN має функцію розподілу екрану і кілька з'єднань Bluetooth.

Нова Kona також оснащена додатковими функціями розпізнавання голосу. Водії можуть активувати і контролювати такі функції, як клімат, обігрів заднього скла і бічних дзеркал, а також обігрів рульового колеса, за допомогою простої голосової команди.

У стандартній комплектації новий Kona оснащений дисплеєм Display Audio, розмір якого збільшений з 7 до 8 дюймів, і радіо DAB. Він також був оновлений за допомогою бездротових Android Auto і Apple Car Play, що означає, що клієнтам більше не потрібно використовувати кабель для підключення своїх телефонів до аудіосистеми Display.

Розширена безпека і допомога при водінні

Нова Kona була оснащена рядом функцій безпеки і допомоги при водінні.

Одна з нових функцій цієї моделі - Leading Vehicle Departure Alert (LVDA), яка попереджає водія, якщо він недостатньо швидко реагує на рух попереду автомобіля, що йде.

Ще одна функція - система відстеження руху по смузі (LFA), яка автоматично регулює рульове управління, щоб допомогти водієві залишатися в центрі смуги руху.

Ще одна вдосконалена функція - система запобігання зіткнень при прямому зіткненні (FCA) з функцією виявлення пішоходів і нової додатковою функцією виявлення велосипедистів.

Система запобігання зіткнень ззаду (RCCA) - щоб уникнути зіткнення при русі заднім ходом, система застосовує гальма, якщо виявлено інший автомобіль.

Ще одна унікальна функція нового Kona - система оповіщення про рух на задніх сидіннях (RSA), яка попереджає водія, якщо хтось або щось знаходиться на задньому сидінні, коли він збирається вийти з автомобіля.

Розширена безпека і допомога при водінні

Інтелектуальна система попередження про обмеження швидкості (ISLW) використовує навігацію автомобіля або передню камеру для визначення поточного обмеження швидкості і відображає його в кластері і AVN. Якщо водій перевищує встановлену швидкість, відображається візуальне попередження.

Крім того, нова Kona тепер доступна з функцією eCall, яка автоматично попереджає служби екстреної допомоги, якщо спрацьовують подушки безпеки або натискається кнопка електронного виклику.

Ряд нових зручних функцій роблять поїздку ще більш комфортною - тепер навіть для пасажирів на задньому сидінні. До них відносяться сидіння з підігрівом другого ряду і порт USB для другого ряду. Пасажири другого ряду тепер також можуть регулювати висоту сидіння для оптимального сидіння під час їзди.

Нові варіанти трансмісії як для спортивних, так і для екологічних споживачів

Лінійка силових агрегатів для нової Kona досягає нових висот з точки зору продуктивності і стійкості. На вершині лінійки знаходиться вдосконалений 1,6-літровий двигун T-GDI Smartstream з 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням, який забезпечує 198 к.с. Цей потужний спортивний силовий агрегат доступний як в переднєприводному, так і в повноприводному варіантах.

Для підвищення паливної економічності новий Kona буде оснащений 48-вольтовим м'яким гібридом. Ця технологія застосовується до 1,6-літрового дизельного двигуну Smartstream потужністю 136 к.с. в стандартній комплектації і пропонується з семиступінчастою коробкою передач DCT (7DCT) або шестиступінчастою інтелектуальної механічною коробкою передач (6iMT), а також з опціональним повним приводом. 1,0-літровий бензиновий двигун T-GDI Smartstream потужністю 120 к.с. також може буде оснащений 48-вольтовою м'якою гібридною технологією і 6iMT в якості опції.

Зчеплення iMT, вперше представлене в новому i30 і абсолютно новому i20, працює виключно електронно, а не механічно. IMT відключає двигун від коробки передач після того, як водій відпускає педаль газу, економлячи паливо, оскільки двигун може вимкнутися, і автомобіль перейде в режим руху накатом. Двигун перезапускается на тій же передачі, як тільки водій натискає педаль гальма або акселератора, завдяки потужності, яка забезпечується м'яким гібридним стартер-генератором.

При виборі без технології м'якого гібрида 1,0-літровий двигун T-GDI Smartstream можна комбінувати з 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням або 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Гібридна система

Нова Kona також доступна в якості гібридної опції, яка була додана в лінійку Kona в 2019 році. Ця трансмісія оснащена 1,6-літровим двигуном GDI і електродвигуном сумарною потужністю 141 к.с. в поєднанні з 6-ступінчастою здвоєною коробкою передач. Електродвигун потужністю 32 кВт отримує енергію від літій-полімерної батареї ємністю 1,56 кВтг.

Абсолютно новий Kona N Line і новий Kona з'явиться до кінця року, а новий Kona Hybrid буде постовлятися на початку 2021 року.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.