Авторизация
Регистрация

Компанія Hyundai Motor Group інвестувала кошти в мережу зарядних станцій IONITY

Компания Hyundai Motor Group инвестировала средства в сеть зарядных станций IONITY

9 вересня представники Hyundai Motor Group оголосили про підписання інвестиційної угоди з компанією IONITY.

Компанія IONITY займається розміщенням і розвитком зарядних станцій підвищеної потужності (350 кВт) на території країн ЄС. Згідно з умовами договору, моделі Hyundai, випущені після 2021 року будуть обладнуватися 800-вольтними зарядними системами, сумісні зі станціями IONITY. Це в кілька разів скоротить час підзарядки електрокарів виробництва Hyundai.

Hyundai подписала контракт с компанией IONITY

Томас Шемер, виконавчий віце-президент компанії Hyundai, заявив: «Те, що ми інвестували кошти в даний проект, ще раз доводить: наша компанія є активним популяризатором ідей електромобільності. Я переконаний в тому, що співпраця з компанією IONITY - це новий етап розвитку даних технологій. Підзарядка авто стане набагато більш швидкої і зручної ».

Компанія IONITY була заснована в 2017 році. Це дітище декількох компаній-гігантів автопрому: BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company і Volkswagen Group. Станції виробництва IONITY розміщені на території 14 держав Європейського Союзу. Їх загальна кількість налічує 140 одиниць. Плани у IONITY амбітні: до кінця 2020 року збільшити їх кількість до 400. Виробник поставив собі завдання: станції повинні розміщуватися не далі ніж 120 км один від одного. Кожна з них буде оснащена кабелями Combined Charging System (CCS).

Гендиректор компанії IONITY Майкл Хайеш зазначив: «Ми раді початку співробітництва з Hyundai Motor Group. Це величезний автоконцерн з великим досвідом, в тому числі в створенні «зелених» технологій. Спільна робота, безумовно, позитивно позначиться на розвитку проекту ».

Hyundai Motor Group поступово посилює свої позиції на ринку електрокарів і «зелених» технологій. Багато в чому це відбувається завдяки розвитку галузі R & D. Нагадаємо, що в травні 2019 року було оголошено про початок спільної роботи з компанією Rimac Automobili (Хорватія). Мета співпраці - розробка і виробництво автомобілів високої потужності.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.