Авторизация
Регистрация

Потрійний успіх Hyundai на AUTO TEST 2017 і JD Power

AUTO TEST 2017

24 липня 2017 року, було проведено опитування серед автомобілістів в Німеччині, згідно з яким найбільш популярними моделями виявилися представники Hyundai Motor - c i20, Tucson і i30.

«Hyundai i20, i30 і Tucson - найбільш популярні моделі в Європі. Перемога в опитуванні AUTO TEST 2017 доводить, що загальна стратегія Hyundai Motor спрямована на використання сучасних технологій і додавання преміальних функцій, в більш доступні автомобілі, оцінена учасниками опитування гідно », - каже Томас А. Шмід, головний операційний директор Hyundai Motor Europe. «Всі наші стратегії засновані на клієнтоорієнтованому підході. Наша мета - зробити доступними нові технології, тим самим зробити життя наших клієнтів легше ».

Водії, які брали участь в опитуванні AUTO TEST 2017, в основному, віддавали свої голоси Hyundai i20 і Tucson, відзначаючи дизайн, якість, технології та унікальну п'ятирічну гарантію на необмежений пробіг Hyundai Motor. Hyundai i20 blue 1.0 T-GDI був визнаний переможцем в номінації «ціна / продуктивність» в категорії малих автомобілів, в той час як Hyundai Tucson 1.7 CRDi 2WD отримав перемогу в категорії позашляховиків.

HYUNDAI i20

Hyundai i20 blue 1.0 T-GDI підкорив учасників опитування AUTO TEST 2017 його гармонійними пропорціями, великими сидіннями і просторим салоном, що є рідкістю для категорії маленьких автомобілів. А відносно низька вартість і жвавий трициліндровий двигун під капотом i20, вивели його в лідери в категорії ціна / продуктивність в своєму класі.

Ще одним переможцем в категорії «ціна / якість» AUTO TEST 2017 став Hyundai Tucson 1.7 CRDi 2WD. Згідно зі звітом суддів, цей автомобіль оснащений потужним дизельним двигуном потужністю 115 к.с., при цьому головною привабливістю автомобіля є доступна ціна і низька вартість обслуговування. Також були позитивно оцінені: добре продумана, інтуїтивно зрозуміла приладова панель і загальна місткість автомобіля.

HYUNDAI Tucson

Дослідження надійності автомобілів (VDS), яке проводилося JD Power в 2017 році, показало, що клієнти в Німеччині, купивши Hyundai i30, особливо задоволені своїм компактним автомобілем. Це видатний результат найбільшого німецького опитування автомобілістів. Компактний автомобіль Hyundai вийшов на перше місце в декількох категоріях.

Власники Hyundai i30 оцінили його як надійний автомобіль. Опитування проводилося серед водіїв, які володіли своїми автомобілями, по крайней мере, протягом останніх двох років. Нове покоління Hyundai i30 було випущено з початку 2017 року, а його попередник був випущений на ринок в 2012 році. Hyundai i30 вдалося явно випередити ключових конкурентів.

HYUNDAI i30

Щорічне дослідження JD Power, яке проводиться спільно з журналом AUTO TEST, проводить опитування 14 000 автомобілістів по всій Німеччині. Результати таких опитувань дають чітку картину того, наскільки водії задоволені своїми автомобілями. Дослідження задоволеності споживача JD Power є одним з провідних незалежних досліджень якості, які проводяться в автомобільному секторі.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.