Авторизация
Регистрация

Компанія Hyundai Motor анонсувала бізнес результати 2014 року

Бизнес результаты 2014 года - Hyundai Motor - компания

Світові продажі компанії Hyundai Motor в 2014 році склали 4 961 877 автомобілів.

Найбільший автомобільний концерн Південної Кореї, компанія Hyundai Motor анонсувала комерційні результати діяльності в 2014 році. Обсяг продажів компанії виріс завдяки високому рівню продажів нових моделей, в тому числі абсолютно новим моделям Genesis і Sonata. Світові продажі компанії склали 4 961 877 автомобілів (зростання становить 4,8% по відношенню до 2013 р.), З них 683 532 (+ 6,7%) було реалізовано на внутрішньому ринку Південної Кореї і 4 278 345 (+ 4,6% ) на зарубіжних ринках.

Згідно з прогнозом Hyundai Motor на 2015 рік в автомобільній промисловості збережеться економічна невизначеність, заснована на зростанні геополітичних ризиків ринків, що розвиваються і уповільнення попиту. У той же час, на глобальному автомобільному ринку очікується посилення конкуренції.

Незважаючи на невизначеність бізнес-середовища, основні зусилля компанія Hyundai Motor будуть спрямовані на підвищення конкурентоспроможності продукції та задоволеності клієнтів, а Hyundai Motor Group продовжить своє успішне здійснення масштабних інвестиційних планів, анонсованих раніше в цьому році.

У 2015 році Hyundai Motor планує реалізувати 5 050 000 автомобілів (Південна Корея: 690 000/4 360 000 на зарубіжних ринках).

Для досягнення поставлених цілей, буде здійснюватися більш активне реагування на потреби клієнтів і відповідно їм планується випуск ряду нових моделей. Також, активізуються зусилля в розробці інноваційних технологій, таких як виробництво екологічно чистих транспортних засобів.

Hyundai Motor буде продовжувати зміцнювати своє співробітництво з постачальниками і активно підтримувати корпоративну соціальну відповідальність, для створення великих переваг, як для клієнтів, так і для всіх зацікавлених сторін.

Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів HYUNDAI MOTOR COMPANY і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний «Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів HYUNDAI на території України».

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.